Vignerová s manželem zanedlouho oslaví první výročí jejich manželství, které uzavřeli loni 14. března. ANO si řekli tajně na úřadě v Českém Krumlově.

„Máme naplánovanou nějakou cestu, určitě spolu někam poletíme. Je to pořád hezký,“ řekla Blesku Aneta, která se po dlouhé době ukázala na party, kde předváděla lyžařské oblečení.

Video
Video se připravuje ...

Aneta Vignerová - Vinoteka Lavite Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Posledních několik měsíců se spekuluje, že je v jiném stavu. „Nejsem v jiném stavu, trošku mě mrzí, že tyhle spekulace vznikají, protože je to citlivé a choulostivé téma. Myslím, že s tímhle se nehazarduje a nikdy bych si to nedovolila, takže ne," tvrdí modelka.

„Absolutně bych si nedovolila dávat cíleně nějaký náznak. Teď je pro mě důležité to, že se vracím mezi lidi a do práce. Byla jsem ve své agentuře a máme v plány nějaké projekty i v zahraničí. Čekají nás hezké věci, chci do toho opět vklouznout a seberealizovat se. A co bude, to bude," dodala Aneta. „Jestli bych si přála druhé miminko? To je hrozně ve hvězdách a nedá se říkat, co by si člověk přál. Uvidíme."

Se scénáristou a režisérem Petrem Kolečkem vychovávají syna Jirku, který začal intenzivně chodit do školky. Z předchozího manželství má Petr dva kluky. Na módní show svou manželku nedoprovodil. Odpoledne měl povinnosti v rádiu Evropa 2. Společně s Michalem Suchánkem předali Ewě Farne cenu za nejlepší Domácí videoklip. 

Fotogalerie
81 fotografií