Manželé Kolečkovi bez sebe téměř neudělají ani krok. „Žijeme spolu, tak spolu chodíme i ven. Nepřijde mi to divný,“ tvrdí Aneta, která společně s manželem už roky podporují organizaci DEBRA, jež sdružuje pacienty s nemocí motýlích křídel.

„Poprvé jsem se s nadací setkal před lety u příležitosti Cen Czech Grand Designu, kde Aneta měla nějakou prezentaci a vysvětlila mi, o co jde. Pak jsem se zúčastnil jednoho dílu reality show Na lovu, kde výhra šla na charitu a rozhodli jsme se těch 180 tisíc korun dát Debře. Je to jediná organizace, kterou takhle, jestli se to dá říct, podporuji, ale také posíláme peníze na různé zdravotní průšvihy,“ řekl Blesku Petr. Oba dva zůstali i na následný koncert, kde mimo jiné vystoupil Tomáš Klus.

Video
Video se připravuje ...

Petr Kolečko a Aneta Vignerová - Debra Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Nedávno chtěl Kolečko poprvé obsadit svou ženu do spotu k blížícímu se mistrovství světa v hokeji. „Chtěl jsem, aby hrála krasobruslařku, nad kterou slintají mladí kluci. Ti chlapci byli opravdu hodně mladí a nechtěl jsem nechat na Anetu slintat nějaké mlaďoše, tak to ztvárnila jiná žena. Ale ten den asi jednou nastane, kdy ji někam obsadím,“ pochlubil se režisér.

Dvojice brzy oslaví první rok jako manželé. „Oslava bude, ale asi to nebude ten samý den, ale už jsme se o tom bavili, takže oslava bude. Aneta je krásná žena a chci ji dělat šťastnou.“

Fotogalerie
54 fotografií