Pro Petra je to už třetí syn, ale pro Anetu první dítě. Těhotenství měla do třetího trimestru pohodové a kromě bříška se nezměnila, až pak začala přibírat. Před porodem měla o 22 kilogramů navíc! Ale podařilo se jí to rychle shodit a během čtyř let měla dokonce méně než před jiným stavem. Hodně tomu napomohly problémy ve vztahu s Kolečkem. Ale vše se ustálilo, páreček si před rokem řekl „ano“ a radují se z každého společného dne.

„Chlapečku náš milovaný dnes máš 4 roky. Jsi to nejkrásnější na celém mém světě a bezmezně tě milujeme. Máma a táta,“ popřála Jiříkovi maminka a pochlubila se fotkami po porodu. 

Video
Video se připravuje ...

Aneta Vignerová po dlouhé době na veřejnosti: Konec tajností s těhotenstvím! Markéta Reinischová, Daniel Kristl

V náručí s novorozeným synkem, pak s obří jizvou na břiše, protože rodila císařským řezem a odsávačkou u prsu. „Tohle bylo peklo,“ okomentovala odvážné snímky Vignerová. Bohužel se jí mléko netvořilo.

„Nekojím, mrzí mě, že jsem o tohle přišla, ale s tím nic neudělám, Jiříčka krmíme umělým mlékem a chutná mu. Na druhou stranu to má i svoje výhody, že když jeden z nás potřebuje pracovat, nebo pro něco zajet ven, tak druhý ho může kdykoliv nakrmit,“ netajila se po porodu modelka. 

Fotogalerie
93 fotografií