Ještě za života Menzela, který byl po vážné operaci mozku upoutaný na lůžko, si začala s archeologem Miroslavem Bártou (45). Ten je otcem jejího nejmladšího syna Alberta (4), jehož Olga dlouho před širokou veřejností tajila. Když to prasklo, tak Menzelová na sociální síti zveřejnila společnou fotku, nejenom se všemi dětmi, ale i jejich tatínky. 

Od té doby si v klidu žije s přítelem, dvěma dcerami Annou (15), Evou (9) a Albertem. Nejstarší studentka je spíš na sport a mladší školačka by se rozdala. 

Anička je zaměřená spíš sportovně a můj šatník jí jako teenagerovi přijde nudný. A Evička je zatím malá. Jen jí přijde, že toho mám moc, tak občas, když ještě chodila do školky, vzala moje šaty, sukni a rozhodla se je darovat. A mně pak přišla fotka od paní učitelky v mých šatech, že moc děkuje...,“ přiznala Blesku Olga na slavnostním otevření prodejny s dětským oblečením Lindex na Praze 6. Holky se rády parádí, ale stejně jako maminka nepohrdnou oblečením z druhé ruky. 

Sekáče mám už od střední školy moc ráda a nic se na tom nezměnilo. A s kamarádkami se v nákupech za pár korun vyloženě vyžívám. Nevadí mi nosit věci, které už někdo oblékal. Naopak mi přijde fajn, když oblečení slouží téměř až do roztrhání,“ usmívá se vdova po oscarovém režisérovi. 

Video
Video se připravuje ...

Drsné dětství Olgy Menzelové: Maminka jí ovazovala ruce! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Sympatická producentka byla vdaná jednou, a to za Jiřího. „Už 20 let... to je neuvěřitelné. Mně to přijde jako nedávno. Jirka je součástí mého života i nadále, přestože fyzicky není. Ale k čemu nenacházím čas, je pátrání po videu a fotkách ze svatby v Bangkoku. Byla to úžasná svatba, plná legrace, báječná svatební cesta po thajských ostrovech... nemohli jsme si nic hezčího přát. Tak třeba tohle bude ta pravá příležitost k hledání,“ vzpomíná a poprvé odpovídá na otázku, zda by do toho praštila podruhé, nebo měla další dítě.

Jedině jako Moje tlustá řecká svatba! Další miminko už si nějak neumím představit..."

Fotogalerie
64 fotografií