Známou zpěvačku Lucii Vondráčkovou a jejího přítele Zdeňka Polívku dělí věkový rozdíl 18 let. Přestože to rozhodně není málo, oni tento fakt berou s humorem. Ukázala to na sociální síti sama Lucie, neteř známé zpěvačky Heleny Vondráčkové (76) a sama úspěšná pěnice. Sdílela totiž všeříkající video, které vtipně uváděla slova „myslím, že v našem případě věta 'měli jsme se potkat dřív' rozhodně neplatí“.

Následné záběry zachycovaly ji, kterak byla v roce 2007 zatraceně rajcovní ve snímku Kvaska od Mirjam Landové (54), v němž ztvárnila hlavní roli muzikálové sexbomby Karin, a pak chlapce dovádějícího na dětském hřišti. Ať už to byl skutečně Polívka nebo ne, na tom až tak moc nezáleželo, jelikož ten kontrast mezi (tehdy) sedmadvacetiletou herečkou a devítiletým klučinou beztak dokonale vyniknul.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Vondráčková: Premiéra ruku v ruce s jejím bojovníkem Šárka Stejskal, Elmer Carvalho

„Krásný, že si ze sebe dovedete udělat srandu,“ oceňovali v komentářích Lucčini fanoušci a mnohé fanynky se přidávaly se svými zkušenostmi s mladšími partnery - mnohé z nich prozradily, že i jim zahřívá postýlku „koloušek“. Svým lajkem Vondráčkovou podpořila herečky Kristýna Hrušínská (39), Stanislava Jachnická (58) a Martina Randová (52)... nebo třeba moderátor Aleš Háma (50).

Fotogalerie
56 fotografií