Lucie Vondráčková samozřejmě nesměla chybět na tiskové konferenci v Divadle Kalich u příležitosti nového uvedení muzikálu Tajemství z pera Daniela Landy (55) – znovu ztvární hlavní roli lékařky Elišky a nově se v této úloze bude alternovat se stříbrnou SuperStar Šárkou Vaňkovou (36).

Na akci zpěvačka devadesátkového hitu Marmeláda vystřídala hned dva outfity. Stylové rifle s oversize svetříkem později vyměnila za elegantní černé kalhoty a bílou košili... Jenomže právě ta se jí krutě nevyplatila! Halenka z lehkého materiálu se totiž v jeden moment otevřela prakticky dokořán a všem přítomným poskytla pohled na Luciinu bílou podprsenku zdobenou krajkami. 

Zpěvačka o maléru nejdříve neměla ani ponětí a bez starostí se i s odhaleným hrudníkem fotila po boku dalších přítomných hvězd, například Mirjam Landy (54), která se ujala režie. Jakmile ale zaregistrovala, co se stalo, halenku si rychle zase zapnula a její ozdobný límeček si pro jistotu přitáhla až ke krku... 

Není přitom bez zajímavosti, že se Vondráčková klasickým podprsenkám dlouho vyhýbala. Místo nich nosila jen vršek od plavek! „Mám hodně široký hrudník a v podprsence se cítím jak ve svěráku. Tyhle plavkové vršky jsou pro mě ideální,“ vysvětlila Blesku před časem. 

Video
Video se připravuje ...

Horská dráha Soni z Ulice: Rána do zad, sesypání i sex s kolegou! TV Nova

Fotogalerie
41 fotografií