Lola, jak se dceři Dary přezdívá, od svých rodičů pobrala hrstmi to nejlepší. Hudební nadání, pohyb, štíhlou postavu, atraktivní tvář, kterou ještě lemuje hustá hříva vlasů. Kromě toho je Lola stejně jako rodiče velmi pilná. 

Dnes vpodvečer jsem před 16 lety přivedla na svět Lolu. Malý zázrak. Resp. velký! Řekla bych, jeden z největších. A od té chvíle už nikdy nic nebylo jako před tím. Můj život sa díky ní začal ubírat cestou, na které mi už roky dělá tu nejlepší společnost. I když jí stále dokola zpívám ‚Lola, ďaleko mi neuleť‘, mám pocit, že se mi každý rok tak trošičku vzdaluje,“ neskrývá své dojetí Rolins, která je maminkou jednoho potomka. 

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins (50) o dceři: Co Lauře (15) závidím?! Markéta Reinischová

I když je pořád moje a máme ten nejkrásnější vztah, jaký jsem si jen mohla přát, roste. Dospívá a ta potřeba mít mě nablízku zcela přirozeně ztrácí na intenzitě. Myslela jsem si, že se s tím postupně naučím žít, ale na některé věci se zvyká těžko... A i když mi z toho bývá často smutno, moje láska k ní mě dělá tou nejšťastnější mámou pod sluncem! Loli, jsem pyšná, že jsi moje, že jsi NAŠE, že jsi přesně taková, jakou jsem si tě vysnila. Máš fantastickou rodinu, která za tebe dýchá a bude ti vždy nablízku...“ dodala Dara. 

Zpěvačka už nějakou dobu žije s bývalým fotbalistou Pavlem Nedvědem (51). I on má Lauru velmi rád a rychle se z nich stali kamarádi. 

Dara k dojemnému vyznání přidala i několik fotek z rodinného archivu, kde nechybí Lolin táta, ale i její dědeček, který už není mezi námi. 

Fotogalerie
98 fotografií