Když se setkáváte s někým několik let, tak se u vás vytvoří neviditelné pouto. Ale u Lucie Borhyové a Reye Korantenga, které známe jako nestárnoucí tváře zpravodajství TV Nova, to pouto přesáhlo televizní studio až do jejich šatníku! Ačkoliv oba tvrdí, že jim ve vysílání oblečení vybírá kostymérka, zdá se, že jejich módní smysl je tak sehraný, že k neplánovanému sladění dochází i mimo světla reflektorů.

Na nejnovější fotografii, kterou dvojice sdílela, jsou oba ve veselých odstínech zelené, která navozuje jarní nádech. Lucie s úsměvem, který osvětluje obrazovku stejně jasně jako její kabát, stojí vedle Reye, jehož charismatický pohled a sportovně-elegantní styl jsou jako vždy bez chyby. Vypadají jako dokonalý tým, a to nejen před kamerou.

S humorem sobě vlastním tuto fotku moderátorka publikovala na facebook, kde zaznamenal explozi lajků a komentářů, ve kterých fanoušci chválí nejen jejich synchronizovaný vzhled, ale i lehkost, s jakou dokážou přivést každodenní rutinu do takového stylu. „V práci nám vybírají oblečení, abychom ve vysílání ladili, to je jasný! Ale že často přijdeme do práce už sladěný, aniž bychom se domluvili, tak to už je vyšší dívčí," napsala Borhyová.

Ať už je to náhoda, nebo nepřiznaná domluva, jedno je jisté – vyrazit si jako dvojčátka jim neuvěřitelně sluší!

Video
Video se připravuje ...

Nejtěžší okamžiky Reye Korantenga: V televizi oznámil smrt kamaráda David Turek, Daniel Kristl

Fotogalerie
78 fotografií