Lucie Borhyová s Michalem randí už víc jak sedm let, ale společné účasti na veřejnosti se jak čert kříži vyhýbají. Neudělali výjimku ani v případě Plesu v Intru, co se konal ve městě, odkud Smečka pochází.

 „Je to tak, můj přítel je z Brna, a proto k němu mám o dost blíž, než bylo kdysi. Přijeli jsme spolu i s dětmi, ale na ples mě doprovodil můj manažer a právník Karel Čelikovský,“ řekla Blesku moderátorka, která zvolila okouzlující šaty v modré barvě od návrháře Dominika Navrátila. „Má tady jiné pracovní povinnosti, tak jsme se na večer rozdělili.“

„S partnerem máme dohodu, že spolu nebudeme chodit do společnosti. Každý máme svou práci a ta jeho společnost, kde jsou média, nepotřebuje. Prostě to tak je, a oba to respektujeme. Ale jinak jsme spolu pořád a rádi. Jak už jsem řekla, tenhle večer si užiji s Karlem, budeme tancovat, dáme si nějakou skleničku, přespíme na hotelu, ráno posnídáme a vrátíme se ke svým,“ dodala se svým typicky širokým úsměvem Borhyová. 

Video
Video se připravuje ...

Lucie Borhyová zazdila přítele! Na ples přišla s jiným... Markéta Reinischová, Lukáš Červený

A jak řekla, tak se i stalo. Na hotelovou snídani přišla okolo desáté hodiny a opět vypadala, jako kdyby za vteřinu měla usednout do moderátorského křesla zpravodajství TV Nova. „Tancovali jsme asi do dvou do rána a bylo to fajn. Hráli moje oblíbené latinsko-americké rytmy, na ty tančím nejraději. Já vůbec hrozně ráda tancuji, mám to prostě v krvi,“ smála se blondýnka. 

Fotogalerie
85 fotografií