Dominika má jasný cíl – dostat se na váhu, kterou měla, když končila tenisovou kariéru v roce 2019. O rok později se stala maminkou syna Jakuba (3,5) a loni v březnu dcery Niny. 

Těhotenstvím se kila jen nabalovala a byla jsem velká. V osmi měsících jsem přestala kojit dceru a pustila se do přísné diety. Důležitá je strava, mám přesně nakrabičkované porce a rozepsané hodiny, kdy co mám sníst. Pak k tomu pohyb ve fitku a jde to dolů. Tenis nehraji, jen docházím do mé tenisové školy, kde mentoruji,“ svěřila se Blesku Cibulková, která už shodila 18 kilogramů. 

Video
Video se připravuje ...

Dominika Cibulková - Banány Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Ještě osm kil a budu spokojená. Když jsem byla velká, tak jsem se zařekla, že si oblečení nebudu kupovat, ať zhubnu. Koupila jsem si jen jedny šaty, abych teď mohla vybírat nový šatník. O mně je známo, že mám ráda módu a fashion svět, navíc je můj velký kamarád stylista Andrej Kusalík, takže si nakupování oblečení užívám,“ dodala tenistka. Na banánovou party v Českém muzeu hudby zvolila zlaté šaty na jedno rameno, které kopírovaly její postavu. 

Dominika outfit doplnila o kabelku tzv. birkinku za 300 tisíc korun a ověsila se značkovými šperky. Do Prahy jí doprovodil manžel Michal Navara, děti zůstaly na Slovensku. „Dceru hlídá chůva a syna tchyně. Ale jsme tu jen na otočku, tak dlouho bez nich nebudeme,“ vysvětlila. 

Nina za pár týdnů oslaví rok a je jasné, že dostane luxusní dárečky. Tak jako k Vánocům kabelku Louis Vuitton v hodnotě přibližně 37 tisíc korun. 

Fotogalerie
42 fotografií