Filmový režisér Tomáš Magnusek, známý svými hity, jako jsou Bastardi a Stáří není pro sraby, se dlouhodobě potýkal s váhovými výkyvy, které ho provázely většinu jeho dospělého života. Jeho cesta od extrémních 180 kilogramů k zdravějšímu životnímu stylu je inspirativní příběh o neustálém boji. A aktuálně hrdina tohoto příběhu opět vyhrává.

Jeho první velký úspěch v boji proti váze přišel za pandemie, kdy se mu podařilo svou váhu drasticky snížit ze 180 na 99 kilogramů. Avšak cesta nebyla snadná a následovalo období, kdy se na váze objevily nechtěné kilogramy navíc. „Původně jsem vážil 180 kilogramů, pak jsem to stáhl na 99 kilogramů a aktuálně mi ručička váhy ukazuje 130 kilogramů. Štve mě to, ale bojuji a nevzdávám se,“ sdílel Magnusek ještě na podzim s médii.

Navzdory výzvám, včetně osobních úderů jako je rozvod, Magnusek neztratil motivaci a pokračoval ve svém úsilí o zdravější život. „Já asi neumím být úplně hubený. Člověk se musí pořád hlídat. Hubnutí je matematika. Furt počítáte kilokalorie,“ prozradil o svém denním boji s váhou.

Nejnovější výsledky jeho snažení slavnostně odhalil na instagramu, kde překvapil své sledující nejen svým zjevným úbytkem na váze, ale i svým přístupem k celé situaci. „Když jsem se vážil na moje narozeniny v loňském roce, váha byla 144,8... Vzhledem k tomu všemu, co mě letos čeká, jsem začal od listopadu opět cvičit a pracovat na tom, co už jsem jednou zvládl,“ sdílel s fanoušky. Nyní váží pouze 119, 8 kg a podařilo se mu tedy zdravě a pomalu shodit neuvěřitelných necelých 25 kilogramů! K čemuž se zaslouží jenom pogratulovat..

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Magnusek otevřeně o rozvodu i nové přítelkyni: Ženy mého života! Kisa Císařová

Fotogalerie
44 fotografií