Herečka s velkou radostí přišla otevřít nový podnik v centru Prahy. „Já ráda papám a tradiční lahůdky miluju. Sama ráda vařím a říká se, že dobře. Navíc, když tady pískne Milan, tak jdu, protože je to kamarád,“ řekla Blesku Bohdalová, které po celou dobu její přítomnosti dělal garde jeden z pěti nejmajetnějších Slováků, Milan Fiľo (56).  

S Jiřinkou se známe víc než 20 let, byla kamarádkou mých kamarádů Karla Gotta, Karla Štědrého, Karla Svobody a všichni ji zbožňovali. Všichni ji milovali a milují. Je to naše nesmrtelná kámoška,“ prozradil Blesku podnikatel, který je majitelem pražského Divadla Hybernia a na svou přítelkyni pěl ódy, až se lehce zarděla.

Video
Video se připravuje ...

Jiřina Bohdalová s vnuky na zahájení MFF KV: Bude svatba, chtěla bych ještě pravnouče! Petr Macek

Z herečky energie doslova prýštila a společnost si užívala. Nalíčená a s prodlouženými řasami by jí před devět křížků nikdo nehádal. Navíc zvolila volnočasový outfit a sportovní boty, takže působila mladistvě. 

Cítím se dobře, na ty léta to jde a nemůžu si stěžovat, taky nemám komu. Nedávno jsem s režisérem Jiřím Strachem natočila film pro Českou televizi, jmenuje se to Svatá a teď to někdy bude mít premiéru. Nemůžu říct, že přebírám nabídky na role, už se na mě tak často neobracejí, ale mně to nevadí. Mám svůj pořad v televizi, setkávám se s lidmi a kutily, to je moje sorta,“ tvrdí Bohdalová. Od roku 2010 v České televizi uvádí pořad Hobby naší doby. 

Československé lahůdkářství přilákalo i další známé tváře. Rocker Pepa Vojtek (58) přiznal, že na tzv. jídelnách »prasárničkách« vyrostl a je jim stále věrný, herec Roman Vojtek (51) si potrpí na kvalitní obložený chlebíček, stejně jako režisér Zdeněk Zelenka (69). 

Video
Video se připravuje ...

Jiřina Bohdalová - Bistro u Býka Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Fotogalerie
79 fotografií