Půvabná slovenská herečka Natalia Germani, co na sebe poprvé výrazně upozornila tuzemské diváctvo v pohádce Princezna zakletá v čase, je dvojnásobnou maminkou. K prvorozené dcerce Zuně (4) přibyla v srpnu loňského roku dcera Vesa. Natalia se však krátce po porodu zase postavila před kamery – opět se převtělila do role Sandry v seriálu Iveta. A aby mohla mít svou dcerku stále při sobě, seriáloví tvůrci se proto rozhodli pro jediné možné řešení.

Stejně jako Germani, tak i její postava, co vzešla z pera scenáristy Petra Kolečka (39), se stala matkou – a její seriálovou dcerku si zahrál její vlastní potomek. „Vesa je úžasné dítě, myslím si, že jí natáčení vůbec nevadilo, protože měla všechno, co potřebovala. Navíc je zvyklá na takový ten menší ruch kolem sebe. Všechno to zvládla opravdu dobře,“ prozradila Novému Času herečka.

Video
Video se připravuje ...

Natalia Germani o filmu Její tělo: Porno točila s manželem! Kateřina Štichová

Kromě toho se nechala slyšet, že se po šestinedělí už nemohla dočkat práce. „Těšila jsem se moc, ale musím říct, že člověk z toho rychle vypadne, když dlouho netočí. Trvalo mi, než jsem se zorientovala textově a také pohybově,“ dodala sympatická plavovláska, co v roce 2022 aspirovala na Českého lva za svůj výkon ve Světlonoci. Cenu nakonec nezískala, ale její nadání je nesporné. A oddanost filmu také! Klidně do akce zapojí i novorozenou ratolest...

Fotogalerie
52 fotografií