Nejednou si lidé mysleli, že mezi sebou něco mají i ve skutečném životě. Jako pár je často obsazují i divadelní režiséři a dlouhá léta vystupují coby manželé také v Ordinaci v růžové zahradě 2. „Ono to působí, jak dobře se známe, ale my spolu netrávíme soukromí. Nikdy jsme nebyli na večeři, v kině nebo na dovolené,“ vysvětlila seriálová doktorka Zdena Suchá, která je po letech zvyklá natáčet s primářem Suchým i milostné scény.

Ne vždy to ale probíhá hladce. Při jednom takovém natáčení věčný princ překročil hranice, rty sjel herečce až... „Líbali jsme se a pokračoval po krku, po prsou, přes břicho a já si říkala – proboha, kde to skončí!“ zavzpomínala herečka, která je vdaná za muzikanta Petra Maláska (59). „Dokud režisér neřekne stop, musíte hrát,“ bránil se ženatý herec. „Točili jsme postelovou scénu, já jsem hrál, ale stop pořád nepřicházelo. Petr Zahrádka to tenkrát režíroval a nebyli jsme domluvení,“ přemítal nad chvilkou, která mohla pohřbít vzájemnou důvěru.

Přistižen při nevěře

Čenský se netají tím, že se po hezké ženě otočí, a společnosti krásných dam se nevyhýbá. „Moje žena ví, že když míjíme dvě holky zezadu, vždycky se nějakým způsobem podívám, jak vypadají i z druhé strany,“ řekl. Jenže před 15 lety nezůstal jen u pozorování. Milostná avantýra herce s majitelkou květinářství ze Zlína jeho manželství silně zasáhla. „Když se to stane, tak je to neštěstí, všechno se dá vyřešit, když dva chtějí. Bohužel ale není nic normálního,“ vysvětloval tehdy. Manželství nevěru ustálo...

Video
Video se připravuje ...

Ta sedla! Dana Morávková vlepila facku své sokyni a rázem je hrdinkou sociálních sítí Voyo

Fotogalerie
69 fotografií