Aktuálním trendem na sociálních sítích, především na TikToku, jsou videa modelu: „Jsem..., jasně, že…!“ Jak moderátorka primáckého Showtime Laďka Něrgešová trefně shrnula, „odkazují na předsudky a stereotypy skupin či povolání“. Každý si doplní podle svého, s čím si společnost myslí, že se potýká. Slavná brunetka se rozhodla takové video natočit sama – a na paškál si vzala herecké povolání. „Neříkám, že nejsou výjimky, ale brát podle nich všechny šmahem je blbost,“ hlásila předem, aby nedošlo k nějaké mýlce.

„Jsem herečka, jasně, že jsem arogantní a nafoukaná. Jsem herečka, jasně, že mi můžete tykat, když mě znáte z televize. Jsem herečka, jasně, že mám doma bordel a nevařím. Jsem herečka, jasně, že skoro nejím a permanentně cvičím.“ To byly některé krátké, satirické scénky, co Něrgešová, známá ze seriálů Vinaři či Přístav, pojala s obrovskou nadsázkou. Opravdu se v nich chovala jako rozmazlená primadona – byť často je to přesně naopak.

Video
Video se připravuje ...

Laďka Něrgešová natočila vtipné video. Instagram

Bez přehánění nejostřejší byl ale poslední skeč. V tom totiž zazněla slova: „Jsem herečka. Jasně, že když dostanu botičku, okamžitě volám Rakušana!“ Tím si rýpla do herečky Veroniky Žilkové (62) dožadující se spravedlnosti ministra vnitra Víta Rakušana (45) poté, kdy policie vtrhla do domu její dcery Agáty Hanychové (38), aby zkontrolovala, co se děje s malou Rozárkou (11 měsíců). Holčičku má totiž známá influencerka s podnikatelem Jaromírem Soukupem (55), jenž nevěděl, kdo se o dítě stará, zatímco Agáta byla na dovolené v Paříži.

Video mělo na sociálních sítích obrovský úspěch a Laďku svým lajkem ocenili kolegové z umělecké branže, s nimiž se mohla potkat i před kamerou, třeba herečky Mahulena Bočanová (56), Dagmar Havlová (70) či Kristýna Hrušínská (38), herec Petr Stach (49) nebo moderátoři Aleš Cibulka (46) s Janem Musilem (56). Ten Něrgešové dokonce vzkázal: „Ty jsi prdloška a já tě miluju!!!!“ Její fanoušci ocenili paradoxně hlavně to závěrečné „kopnutí“. Ale posuďte sami...

Fotogalerie
48 fotografií