Podvodníci herečce hodně hnuli žlučí, proto se rozhodla podělit s nepříjemným zážitkem s ostatními. A hlavně je upozornit na to, že do podobného nebezpečí se snadno mohou dostat i oni. Kláře Cibulkové zazvonil telefon ve chvíli, kdy měla plné ruce práce. Balila se na zájezd do Opavy, věšela prádlo a do toho všeho si ještě tiskla nějaké texty.

„Takže informace, že si na kopii mojí občanky někdo bere úvěr ve Zlíně, mě trochu vykolejila. A zodpověděla jsem pár otázek při společném pátrání s podvodným bankéřem, jak se to mohlo celý stát,” píše Cibulková na facebooku. Zarazilo ji prý, že když někdo zná její adresu, datum narození a telefon, proč jí neřekne číslo občanky, když na ni byl zažádán úvěr.

„A proč mám jezdit zabezpečovat svůj účet na Chodov, když banku mám v Praze 7? Nejvíc mě zarazilo, proč brání mé iniciativě zavolat na policii a mému bankéři?” rozčiluje se Klára. Celý rozhovor skončil prý tím, že se jí ozve policie sama a na whatsapp jí přijde kontakt na bezpečnostního bankéře. „Položila jsem telefon, dobalila kufr, zkontrolovala, že mám všechno, a šla. Ve výtahu se mi udělalo špatně z vědomí, že se mě někdo pokouší podvést,” komentuje Klára.

Video
Video se připravuje ...

Cibulková o seriálu Sestřičky: Pikantní scénář? Žádný problém! FTV Prima

V autě se potom spojila s bankou, vše probrala s opravdovým bezpečnostním bankéřem a... „Udělalo se mi špatně ještě víc. Je to organizovaná zločinecká skupina a živí je náš strach a nepozornost. A i když ze mě nic nedostali, máte pocit okradení a vztek na ty zmetky,” vypráví. Cibulková má prý kamarády, kteří se stali oběťmi v prvních vlnách tohoto »poctivého byznysu« a přišli o velké peníze. „Proto chci, aby tyhle svině na tenhle byznys dojely a seděly za mřížemi!” prohlašuje nakvašená herečka.

Fotogalerie
31 fotografií