Jitka na velkých plesech v moravské metropoli nemůže chybět a společně s manželem Tomášem Abrahamem  (59) si je naplno užívají. „Určitě budeme tancovat a večer zakončíme v kasinu, abychom tady něco málo zanechali. Na dobré účely. Na to, kolik utratíme, moc nekoukáme,“ řekla Blesku kráska, která v zelené róbě z půjčovny doslova vplula na Ples v Intru.

Sice tedy s manželem nějakou tu korunu nechali v kasínu, ale také si i něco odnesli. Kocurová totiž vyhrála v tombole první cenu, což byl nádherný prsten v hodnotě 150 tisíc korun. „Těm, co mi ho přejí, ze srdce děkuji, a těm, co ne, tak přeji, ať závidí,“ pronesla se smíchem bývalá modelka a 2. vicemiss České republiky roku 1999. 

Maminka syna Tomáše (13) a dcerky Barbory (10) se pochlubila, že už je několik měsíců babičkou. „Manžel má z předchozího vztahu dvě dospělé dcery - a jedna z nich, Viktorka, se nedávno stala maminkou. Je to nádherná holčička, ale jsme tři babičky a občas se hádáme, u koho bude. Já jsem ta pražská babička, tak když jsou tady, je to jasné,“ pochlubila se Blesku usměvavá Kocurová. 

Video
Video se připravuje ...

Nestárnoucí kráska Jitka Kocurová (45): Jsem už babička! O vnučku se pereme  Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Hvězda komedie Účastníci zájezdu se po úspěšném filmu sice objevila na plátnech kin a na televizních obrazovkách v pár menších rolích, třeba v komedii Veni, vidi, vici, pak ovšem herectví pověsila na hřebík a stala se maminkou na plný úvazek. „Ale děti rostou a mají už své zájmy, tak mám konečně čas na své projekty. Tenhle rok budu všude, objevím se v reklamách na můj e-shop,“ slibovala Jitka. 

Fotogalerie
49 fotografií