Jiří Bartoška o své nemoci veřejně nemluví, ambulantně se léčí a evidentně je vše na dobré cestě. Šedá kštice mu zůstala, ačkoliv při prvním boji s rakovinou před devíti lety byl holohlavý. Jedno ale zůstává stejné - ani tehdy, ani dnes, nepřestal chodit do společnosti. Herci ostatně charisma zůstává, ať má vlasy, nebo ne. 

S manželkou Andreou se objevili na zahájení festivalu v pražském kině Světozor. Zatímco Bartošková si dala proslavený italský drink, Jiří si dal pivko. Ostatně na točenou Plzničku si rád dojde i do podniků v okolí svého bytu v centru metropole. Tam ho naposledy Blesku přistihl v družném rozhovoru s přítelem a jeho pravou rukou, výkonným ředitelem KVIFF Kryštofem Muchou (49). 

Video
Video se připravuje ...

Jiří Bartoška exkluzivně o festivalu: První slova po propuštění z nemocnice! Markéta Reinischová

Zahájení mezinárodního festivalu krátkých filmů Pragueshorts Film Festival přilákalo dáe též herečku Simonu Babčákovou (51) a rovněž skladatele Ondřeje Soukupa (72) s manželkou Lucií (47) a dcerou Rebekou (12). 

Kolegy familiérně oslovovaný Barťák své fanoušky potěšil rolí v seriálu Smysl pro tumor, kde coby oblíbený Tonda prohrál boj s nádorem na mozku. Není od věci připomenout, že v době, kdy se seriál natáčel, Bartoška ještě vůbec netušil, že ho za pár měsíců rakovina znovu zasáhne, a tak vtipkoval, že je tato role geniální, protože většinu času při natáčení jen leží v posteli. 

Fotogalerie
68 fotografií