Jen těžko by tvůrci hledali pro postavu přítele z mládí hlavy podnikatelského klanu lepšího představitele, než je právě Satoranský. Skromný a na slovo skoupý herec se nechtěl ke své epizodní roli vyjadřovat, ale lidé ze štábu, kteří scénám se zájmem přihlíželi, byli sdílnější. Natáčení pro ně bylo zážitkem. „Atmosféra na place je vždycky speciální, když se tam objeví herec takového formátu, jako je právě Jaroslav Satoranský,“ velebili legendu.

„Když je navíc ve scénáři napsáno, že má být s ohledem na scénář zbitý a celý od krve, lze se spolehnout na to, že nás na place čeká skutečný herecký koncert. A tak to také skutečně nakonec bylo,“ prozradili členové štábu. Bohužel scenáristé oblíbeného retroseriálu přisoudili jeho postavě odbojáře pouze jepičí život.

Besky jako jeptiška

Ve Zlaté labuti se objeví skutečná přítelkyně Adama Vaculy (36), představitele Kučery. Vítězka MasterChefa Veronika Besky Beskydiarová (30) se převtělí v jeptišku, s níž ovšem není vše úplně pořádku. Se svým partnerem se ale před kamerou sejde. Besky uvedla, že jí její úloha stačila, milostnou scénu by prý s Adamem rozhodně hrát nechtěla.

Video
Video se připravuje ...

Krkonošské pohádky – i po 40 letech nejoblíbenější večerníček Videohub

Fotogalerie
34 fotografií