I když měla tetování sotva 24 hodin staré a měla by ho mít přelepené, tak si náplast sundala a hrdě ho vystavila.

„Strašně to bolelo, ale moc jsem si tyhle symboly přála. Mám dost hluboký výstřih, tak by bylo divné mít to zalepené,“ svěřila se Blesku Míša, která nemohla chybět na 2. výročí představení Hedwig a její Andry Inch, kde hlavní roli má její manžel Roman Tomeš(36).

Video
Video se připravuje ...

Tomeš a Brzobohatý - Hedwig Daniel Kristl

V roli transsexuála je fešný zpěvák neskutečný, už jen to, že je téměř celé představení na jevišti v ženském oblečení. Aby ne, když jeho role čítá 50 stran textu!

„Určitě je to moje nejtěžší role, co hraju. Kromě textu si v den představení musím kompletně oholit celé tělo. Tady jsem pochopil, proč nám třem chlapům doma Míša tak dlouho blokuje koupelnu,“ řekl Blesku Roman. 

A co nové tetování Míši znamená? „Je tam lotosový květ, který znamená čistotu, energii pro šťastné potomky a šťastné manželství. Pak tam je květ života, což je posvátná geometrie — představuje tvůrčí sílu, harmonizuje a podporuje zdraví. Kór na tom soláru by to mělo krásně fungovat snad. Dělal mi ho Lukáš Fouček, u kterého si děláme s manželem všechna tetování. Trvalo mu to i s návrhem podle mojí vize necelý dvě hodinky. Čistá práce asi hoďku,“ pochlubila se zpěvačka.

Fotogalerie
56 fotografií