Jsou spolu už skoro dvanáct let a pořád působí jako dva čerstvě zamilovaní puberťáci. Řeč je o Michaele a Romanovi Tomešových, dvojnásobných rodičích, kteří den lásky, tedy 14. února, oslavili vskutku svérázně. Společně si zašli na tetování! Pro Míšu to bylo tetování číslo dvě – první si pořídila i s Romanem v roce 2021, když slavní manželé ztratili snubní prstýnky. Vyřešili to proto tetováním symbolu nekonečna na prsteníčky.

Nyní se Míša nově pyšní obrázkem ve tvaru obdélníčku, v němž je několik srdíček a nápis „tady“. Ten jí teď zdobí šíji. „Kdybyste chtěli vědět, co to je, tak je to takzvaný cejch muzikálového herce. Každý má totiž vždycky špinavý krk ve tvaru obdélníku, a to z lepiček od portu. No a zároveň to má pro mě i trošku jiné, osobnější souvislosti,“ svěřila se na instagramu hvězda divadelních prken, jež září třeba v Cabaretu či v Biografu láska.

Video
Video se připravuje ...

Muzikálová hvězda Míša Tomešová: Konec v Národním divadle po 6,5 letech! Markéta Reinischová

Obrázek pro ni navíc podle jejího nápadu nakreslil manžel, čímž ještě získal na ceně. „Je to strašná blbost, ale mně se to hrozně líbí,“ smála se Míša v instastories. „Děkuju, že jsem s tebou vždy teď a… tady… Nejen na Valentýna, ale i na Valentýna. Děkuju za dárek, který budu nosit navždy. Nadšená! Uíííí!!!“ vzkázala Romanovi skrze sociální síť.

Tetování si mimochodem dopřál v ten samý den i sám Roman, ale ten má své svalnaté tělo tak pokreslené, že to pro něj vlastně nebylo nic výjimečného. Na rozdíl od drobné kresbičky, která bude navždy zdobit Míšin krk, si herec známý jak z muzikálů, tak i třeba ze seriálu Slunečná tentokrát dopřál výrazně větší kresbičku – přes půl lýtka.

Fotogalerie
67 fotografií