Zdravotní problémy Petry Friedlové popsala před časem její kamarádka. „Před uvedením do umělého spánku necítila nohy a spadla. Při pádu na zem utrpěla hodně silný úder do hlavy a musela podstoupit operaci. Mluvila jsem s jejím tatínkem a ten mi potvrdil, že došlo ke krvácení do mozku. Je to hrozné,“ prozradila s tím, že Petře se nevyhnuly ani nepříjemné komplikace. „Jestli přežije, bude to zázrak,“ tvrdila.

Podle posledních informací to vypadá, že Petřino uzdravení je konečně na dobré cestě! „Moji milovanou dceru se po dlouhém čase podařilo probudit z umělého spánku, i když se to neobešlo bez následků, bude žít,“ podělil se o dobré zprávy její otec na sociální síti, další detaily ale neprozradil.

Modelce začaly zdravotní potíže jen krátce po jejím návratu ze zahraničí. Trpěla vysokými horečkami a extrémními bolestmi, lékaři jí diagnostikovali zánět ledvin spojený se zápalem plic. Jednu chvíli to později vypadalo, že se začíná uzdravovat, pak se jí ale náhle přitížilo a od té doby je v nemocnici. 

Video
Video se připravuje ...

Ostrá slova Bidena na adresu Putina! A Bendig lhal. Plánovali útok na Slavících. Bára Horáková, Lukáš Červený, reuters

Fotogalerie
31 fotografií