Zdravotní stav Petry Friedlové je aktuálně velmi vážný. „Před uvedením do umělého spánku necítila nohy a spadla. Při pádu na zem utrpěla hodně silný úder do hlavy a musela podstoupit operaci. Mluvila jsem s jejím tatínkem a ten mi potvrdil, že došlo ke krvácení do mozku. Je to hrozné. Taková silná ženská a teď tam leží úplně bezmocná a nikdo neví, co s ní bude dál. Je to strašná bezmoc. Mohla už dávno zemřít s těmi všemi komplikacemi, je mi z toho špatně, teď musíme jen čekat,“ přiznala Expresu Petřina kamarádka. 

Ačkoli modelka sama aktuálně leží v umělém spánku a podle jejích blízkých už její „duše opustila tělo“, na jejím profilu na instagramu se mezitím objevují další a další příspěvky. 

„Jen pro info, nebojím se žádné práce,“ okomentoval například správce jejího profilu v první osobě fotku, na níž v letních měsících, ve vršku od bikin, volných kalhotách a slunečních brýlích tahá cihly kolečkem na stavbě domu, jako by snad fotku zveřejnila ona sama.

Některé příspěvky jsou ale o poznání temnější. „Potřebovala pomoc, čekala do poslední chvíle, ale pomoci se nedočkala. Strašně moc trpěla a teď musí bojovat o svůj život jen proto, že ji nechal bez pomoci a byl bezohledný sobec,“ objevilo se například v jejích stories bílým písmem na černém pozadí. Žádné jméno ale nezaznělo...

 „Jestli přežije, bude to zázrak. Doktoři jí dávají maximálně 20 procent šanci na přežití. Více se ale bude vědět, až se jim Peťu podaří probudit. A jestli se jim to vůbec podaří,“ dodala zdrcená přítelkyně.

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Martin Pouva se rozhoupal! Chystá druhou svatbu! David Turek, Petr Soukup

Fotogalerie
22 fotografií