Pouvova ex, modelka Petra Friedlová už více než čtvrt roku bojuje o život. A i když se před nedávnem probrala z umělého spánku, do kterého ji lékaři před časem uvedli, zdaleka prý nemá vyhráno, jak uvádí modelčini rodiče.

Stav se zhoršil

Nyní to navíc vypadá, že se Petřin stav výrazně zhoršil. „Každý den je boj o přežití. Jeden den je lepší a druhý zase horší. Například v pátek v noci se její stav zase zhoršil,“ svěřil se Petřin otec expres.cz, který se k aktuálním zdravotnímu stavu dcery jinak nechce moc vyjadřovat.

Problémy má od začátku roku

Vážné potíže se zdravím přitom Petru postihly už začátkem roku, kdy se zprvu objevily velice nenápadně. „Vše se stalo téměř ze dne na den. Po návratu ze zahraničí jsem pociťovala mírnou bolest zad, ale nějak jsem to neřešila. Postupem času se však můj stav začínal rapidně zhoršovat. Diagnóza byla akutní zánět ledvin, jak se později ukázalo, spojený se zápalem plic. Nemohla jsem dýchat. Měla jsem extrémní bolesti a horečky přes 40°C. To už můj organismus nevydržel a následoval kolaps. Doslova jsem musela bojovat o život,“ popisovala ještě samotná Petra začátkem roku médiím.

Malá šance na přežití?!

Jak to tak vypadá, Petřin stav je stále vážný. To potvrzují nejen modelčini rodiče, ale také její kamarádka a manažerka, jež jí zároveň spravovala i sociální sítě, podle které dokonce Pouvova ex bojovala se zástavou srdce a její stav nevypadal vůbec dobře. Doktoři jí prý dávali pouze dvacetiprocentní šanci na přežití. Zveřejnění citlivých informací včetně prognóz zdravotního stavu se ale nyní přestalo líbit právě otci Petry, který její kamarádce a manažerce v jednom nakonec zakázal se o ně starat.

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Martin Pouva: Se ženami se žít nedá! Blesk TV

„Ta její kamarádka mi odevzdala telefon. Slušně jsem se s ní rozloučil, protože říkala věci, co neměla, a já nechci, aby se některé soukromé věci mojí dcerky řešily veřejně, když jsem k tomu nedal souhlas. Každý den je boj o přežití. Jeden den je to lepší, druhý den zase horší. Například v pátek o půlnoci se její stav zase zhoršil. Nikdo si neumí představit, co prožívá. Já jsem s ní a snažím se jí ze všech sil pomáhat,“ vysvětlil Petřin tatínek, který je v současnosti zároveň své dceři velkou oporou.

„Vůbec si netroufám nic říkat. Když už to vypadá, že bude všechno dobré, tak se něco stane a horší se. Já ale samozřejmě věřím, že všechno dobře dopadne. Musí to tak být,“ doufá Petřin tatínek.

Fotogalerie
69 fotografií