Jako první Hance popřál její francouzský přítel Nicolas Escavi. „Minutu po půlnoci mi poslal krásné přání. Za týden přiletí za mnou do Prahy a oslavíme to spolu,“ řekla Blesku herečka.

„Dneska to byl neskutečný začátek narozeninového dne, nalíčili mě, návrhářka Klára Nademlýnská oblékla, všude je spousta přátel, a navíc tu visí moje krásné fotky. Myslím, že tohle je pro herečku top. To pohladí ego,“ přiznala se smíchem oslavenkyně.

Video
Video se připravuje ...

Hana Vagnerová - Anna Brandejs Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Vagnerová si s kamarádkami dala sklenku bublinek, rozkrojila obří dort dělaný na zakázku a večer ji čekala poklidná večeře s přáteli. Druhý den totiž brzy ráno natáčela s režisérkou Terezou Kopáčovou třídílnou sérii Studna.  

„Musím přiznat, že byly doby, kdy jsem se cítila daleko starší, než jsem teď, unavenější, smutnější... Jsem teď daleko spokojenější a do svých dvaceti let bych se nikdy nechtěla vrátit, v té době jsem se v životě plácala, teď už vím, co chci. Opravdu si užívám vše, co přichází, mohu si vybírat krásné role, fotím, což mě hrozně baví, a vůbec všechno tak hezky plyne,“ svěřila se Blesku Hanka.

Fotogalerie
71 fotografií