Herečka se leckdy nechá uvrtat do bohémského stylu a zbytečně zakrývá svou skvělou figuru, kterou si i po padesátce udržuje. Na premiéru filmu, kde hraje jednu z hlavních rolí, si nechala poradit od stylisty a vynesla kalhotový kostým s vestičkou v barvě limetky. Trendy lodičky na vysokém podpatku daly vyniknout jejím štíhlým nohám a vše do dokonalosti dotáhl vizážista. 

„Překvapilo mě, kolik lidí mi pochválilo outfit. Opravdu se v tom cítím pohodlně,“ netajila své nadšení Vlasáková. Není divu, že na ní oči mohl nechat manžel Jan Dolanský s dospívajícími syny Johanem a Maxem. Navíc si kluci z obou rodičů vzali to nejlepší a rostou z nich velcí fešáci, kteří ukázali, že mají módu v malíčku. 

Lenka se velmi vřele vítala s herečkou Petrou Hřebíčkovou (44). „Kamarádky jsme ve filmu nemusely vůbec hrát, jsme totiž v reálu velké kamarádky. Lenku velmi obdivuji, jak vše zvládá s klidem a jaký je profík,“ svěřila se Blesku Hřebíčková, která vynesla rafinovaný model od značky Leeda. Šaty měly velkou vázačku, kterou si trojnásobná maminka stáhla vzadu a odhalila své nohy. 

Výborně vypadala Jana Švandová (76) v černém taftovém modelu od Red Valentino, který je z jejího šatníku. Nestárnoucí „šťabajzna“ v komedii hraje maminku Petry a do kina ji přišel podpořit manžel Pavel Satorie (73) i s vnoučaty. 

Premiéra přilákala další hrdiny snímku – Marka Němce (42), Bohouše Klepla (65) nebo Elizavetu Maximovou (31). 

Fotogalerie
86 fotografií