Jako jedna z prvních přišla herečka Zuzana Kronerová (71). „Myslím, že jsem výborná tanečnice, takže budu určitě tančit. Jeden ples už mám za sebou a další doufám ještě budou," prozradila držitelka Českého lva za film Baba v ledu.

V patách za ní dorazila Sisa Sklovská (58) s manželem Jurajem Lelkesem. „Jestli budeme tančit nevím, bolí mě totiž koleno. Ale s manželkou bych asi měl," smál se bohatý podnikatel, který prý manželce sám vybral šaty i šperky.

V závěsu se před kameru Blesk.cz, který příchody přenášel v přímém přenosu, postavila Miss Slovensko 2009 Denisa Mendrejová, která v minulosti randila s Jankem Bartoškou. Teď je kráska ale překvapivě single! „Už na vztahy hledím jinak, než ve dvaceti, takže mužům neodpouštím tolik, co v minulosti," vysvětlila kráska, jíž doprovodil návrhář Michal Kováčik.

Zřejmě největší sbírku šperků pak vynesla modelka Karolína Mališová, ta měla šperky v hodnotě přes pět milionů korun. Nechyběla ani herečka Andrea Kerestešová Růžičková. „Na Česko-Slovenském plese nemůžu chybět, vře mi tu vždy krev," smála se rodilá Slovenka, která se teď věnuje převážně rodině. „Ale zatím mi herectví nechybí," přiznala.

Šéfku Miss ČR Taťánu Makarenko (34) doprovodila její úřadující vítězka, chyběl ovšem její manžel Martin Pánek, který měl loni figurovat v kauze údajného znásilnění šestnáctileté dívky ve Skotsku. „Byla to nafouklá kachna, ze které byl jen ždibec pravdy," myslí si o kauze ředitelka soutěže. 

S manželkou dorazil herec Martin Dejdar (58), který nemohl chybět také proto, že jeho syn má novou slovenskou přítelkyni. Na tanec se těšil on i jeho Martina. „Manželka je vynikající tanečnice, akorát mírně dominantní. Letos to bude třicet let, co se při tanci přeme, kdo bude vést," smál se Dejdar.

Video
Video se připravuje ...

Denisa Pfauserová - Československý ples Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Přirozeně nemohla chybět ani Andrea Verešová (43). „Zvažovala jsem společenské akce, protože jsem měla zlomeninu lokte a rehabilituji, ale už se to dá," prozradila Blesku v zelených šatech, které ji ladily k očím. „Šaty jsem viděla poprvé dnes odpoledne, ale věřím své návrhářce, která mě má v oku, a jsem spokojená," dodala.

Felix Slováček dorazil s kamarádkou. „Jsem schválená od Dády," smála se pohybová specialistka Vanda.

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček - Československý ples.mp4 Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Co se na plese dělo? Čtěte zítra na webu Blesk.cz a v dlaších dnech v tištěném vydání deníku Blesk!

Fotogalerie
57 fotografií