Zelinka a Doležalová se dali dohromady v roce 2015, když spolu tančili ve StarDance. Soutěž nakonec vyhráli, Maruška se rozešla se svým tehdejším klukem a nakonec přiznali, že tvoří pár. Od té doby přivedli na svět syna Rudolfa a dceru Alfrédu a navenek působí jako šťastná rodina. 

Vztah si teď po devíti letech ovšem zřejmě prochází jistou krizí. Množící se spekulace o problémech podpořil Zelinka na svátek všech zamilovaných, když si vyšel na slavnostní premiéru filmu Sucho do Lucerny, ale svou Marušku nechal doma. Místo toho mu společnost dělala neznámá brunetka, která se držela v jeho blízkosti. 

Pozor na Valentýna!

První pochybnosti o pevnosti jejich soužití vzbudila herečka už před rokem, když na Valentýna sdílela poměrně hořký příspěvek na sociálních sítích. „Dejte si pozor na falešná velká gesta. Dejte si pozor na dárky, co mají jenom zavřít pusu. Taky pozor na velkolepé obřady, který mají být hlavně vidět. Věděli jste, že lidé s pompézní svatbou se rozvádí podle statistik daleko častěji než trapně skromné svatby? Dejte si pozor na svátky, které jsou reklamním trikem. Dejte si pozor na Valentýna,“ napsala loni. Bráno touto optikou, její vztah se Zelinkou by zřejmě prošel na výbornou. Valentýna totiž partneři zcela vypouští.

V září ale herečka rozvířila spekulace znovu. Na instagramu se rozepsala o tom, jak závidí ženám, z nichž jsou jejich muži ještě paf. „Hodně jim závidím a hodně jim přeju, aby měly aspoň daleko víc uřvaný děti než my,“ ulevila si na podzim v nadsázce, pod kterou se dost možná skrývá i zrnko pravdy. Zároveň otevřeně přiznává, že je pro ni dvojnásobné mateřství velmi náročná disciplína – a pokud má minimum času sama na sebe, u partnera to asi nebude o nic lepší. 

»Digitální ignor«

Herečka, která je jinak na sociálních sítích poměrně dost aktivní, přitom už nějaký čas svého muže „digitálně ignoruje“. Poslední video se Zelinkou sdílela v červenci, tedy před sedmi měsíci – ačkoli všelijaké příspěvky přidává pravidelně. Hypotézu o problémech podporují i zjištění webu Expres.cz, podle nichž si měl pár před nedávnem projít krizí. 

Video
Video se připravuje ...

S Pilarovou se loučili nejbližší a vdova Gottová. A Felix s milenkou utekl, Dáda zůstala sama! Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
111 fotografií