Vendulka se po rozvodu s hercem společnosti vyhýbá. Po dlouhé době udělala výjimku a levandulové setkání, kde potkala spoustu svých hereckých kolegyň, si ujít nenechala.

„Shodou okolností Levandulové údolí znám, protože ho navštěvuji. Věřím, že aromaterapie má vliv na psychiku a tělo člověka. Potrpím si na různé olejíčky a vůně. Když je člověku úzko, tak se příjemně uvolní,“ tvrdí herečka, která i po padesátce vypadá jako dívenka.

Drobná postava a v obličeji minimum vrásek, to ji stále vystihuje. „Věk je neúprosný a nelze s ním bojovat. Já jsem se s tím smířila a beru to, jak to je,“ usmívá se. Po konci manželství s Víznerem našla herečka novou lásku.

Video
Video se připravuje ...

Vendula Křížová Markéta Reinischová

„Stále mám stejného přítele a jsem šťastná. S Oldou jsme ve spojení, máme spolu tři děti a myslím, že se v rámci možností má dobře,“ řekla Blesku Křížová, která s představitelem filmového Saturnina žila 20 let.

„Nejstarší Anežce je 24 a nejmladšímu synovi 16. Obě starší děti studují vysokou školu. Ani jeden nechce být hercem,“ pochlubila se Vendulka. Prostřednímu Albertovi je 22.

Křížová se občas mihne v menší roli v seriálech na Primě, prioritní je pro ni divadlo. „Jsem v Divadle na Vinohradech, kde neustále probíhají nové a nové premiéry. Naposledy jsme dělali komedii od Karla Steigerwalda, což bylo moc příjemné,“ usmívá se Vendulka.

Fotogalerie
44 fotografií