Příjmení mají po svých otcích, maminku mají společnou. „Můj otec Davida vychovával od útlého věku, takže jsme se nikdy nebrali jako nevlastní bratři. Prostě je to můj brácha. S bratrem si voláme, řekneme si, v čem hrajeme, ale společně jsme si ještě nezahráli. Až taková nabídka přijde, tak to bude radost. Když jsem musel skončit s tenisem kvůli nedostatku železa v těle, tak jsem věděl, že herectví je ta správná volba. Strašně mě to baví a navíc se tím uživím,“ řekl Blesku Tomas, který má v novém snímku Sucho jednu z hlavních rolí.

„Je to pro mě gigantická čest si zahrát v tomhle filmu. Bohdan je pro mě nejlepším režisérem u nás a nikdy jsem nečekal, že budu mít šanci zahrát si v jeho filmu. Když mi z castingu volali, že to dopadlo, byla to pro mě velká radost a nečekal jsem to,“ netají své nadšení z role Pšenička, kterého ještě čeká premiéra snímku Amerikánka Viktora Tauše.

Video
Video se připravuje ...

Tom Sean Pšenička Markéta Reinischová

Tomas hraje v seriálu Policie Hvar na Voyo a v dalších projektech. Je zřejmé, že můžeme mluvit o vycházející hvězdě.

Kromě talentu ho příroda obdařila velmi atraktivním vzhledem a odvahou pro neotřelé oblečení. „Mám na sobě oblek od Jana Černého, se kterým dlouho spolupracuji a v šatníku mám od něj spoustu věcí,“ pochlubil se Tom, kterého na premiéru do kina Lucerna doprovodila velmi atraktivní blondýnka! Společně usedli do první řady a užili si filmový večer.

Fotogalerie
38 fotografií