Před několika měsíci měla Šárka jasno: „Asi si málokdo dokáže představit, jak je náročné takový dům financovat, a proto je nutné ho prodat,“ přiznala Blesku. Ale teď už si tím tak jistá není. 

Dům je na prodej, ale čím dál víc polemizujeme s tím, že si ho necháme. Nespěchám na to, netlačím na to, nechávám tomu volný průběh. S cenou bych nikdy dolů nešla, a jak jsem řekla, je tu možnost, že si ho necháme,“ překvapila Grossová a odhalila plány do budoucnosti. 

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Bídníků Grossová „kápla božskou“ v Blesku: Vzpomínky na tátovo odcházení Blesk TV

Uvažujeme o tom, že bychom si ho rozdělily. Natálka nechce, protože chce mít byt a nechce mít žádné starosti. Deniska ano, takže máme takové debaty, ale není to nic, co by nás tlačilo," prozradila Blesku vdova po expremiérovi Stanislavu Grossovi (†45), s nímž má dcery Denisu a Natálii. 

„Není to tak, že by s námi Natálka nechtěla bydlet, ale nechce mít starosti spojené s barákem, které k tomu patří. Je tam sekání trávy, opravy baráku a další věci. Natálka byla vždy bohém a přemýšlí, že by se s přítelem na nějakou dobu odstěhovali z České republiky, proto nechce barák. Deniska je zase opak," dodala s úsměvem Šárka, která má ještě nemovitost na Tenerife, kde velmi ráda tráví čas, protože je tam pořád teplé počasí. 

Uvidíme, jak to s rozlehlou vilou s vnitřním bazénem v klidné části Slivence nakonec dopadne. Hodnota nemovitosti je okolo 70 milionů korun. 

Fotogalerie
35 fotografií