Juřina se soustředil hlavně na dětské publikum – vystupoval na dětských oslavách či diskotékách a pracoval i jako instruktor Zumba Fitness či certifikovaný lektor aerobiku.Dnes nás náhle opustil náš manžel, tatínek, kamarád, bavič, roztleskávač dětských srdcí David Juřina – HOPSÍK,“ oznámila v pondělí večer jeho manželka Daniela na facebooku. Kromě ní po sobě zanechal i syna (17). 

Smrt mladého umělce zasáhla řadu lidí. Těžko uvěřit, ale dnes nás navždy opustil můj kolega David Juřina, kterého všechny děti nejen v Mostě znaly jako Hopsíka. Davide, dovol mi, abych se ti hluboce poklonil. Dokázal jsi se stát mosteckým fenoménem. Rozdal jsi tolik radosti a smíchu. Dělal jsi svoji práci dobře a dělal jsi ji z lásky. Odpočívej v pokoji,“ napsal v den Juřinova úmrtí na facebook kouzelník a iluzionista David Kozlok.

Příčina úmrtí známá není, podle všeho ale bavič a dětský kouzelník zemřel velmi nečekaně. „Ještě včera jsme spolu mluvili a plánovali letní akce, a dnes zpráva o tom, že náhle odešel,“ stýskali si na facebooku zástupci společnosti FAST Agency. 

Video
Video se připravuje ...

První člověk má v mozku čip! Prezident mluvil o konci kancléřky a pohřeb Lichého Bára Horáková, Lukáš Červený, reuters

Fotogalerie
11 fotografií