Mladá slečna, která nejvíce úspěchů sklízí na sociálních sítích, ovšem zahrála si už například i v primáckém seriálu Eliška a Damián, dostala do vínku pořádnou nálož hereckých genů – babičkou byla Jana Hlaváčová, dědeček Luděk Munzar (†85), ale i maminka Bára Munzarová (52) a tatínek Jiří Dvořák (57) jsou uznávanými herci. Ostatně této profesi se věnuje i dívčin nevlastní otec Martin Trnavský (53). Právě v jeho divadelní společnosti se Anna dál profesně rozvíjí.

Vždy prý cítila, že je od ní v podstatě trochu očekáváno, že se vydá v rodinných šlépějích. Za svou rodinu je ale moc ráda a s láskou vzpomíná i na nedávno zesnulou babičku, která odešla na věčnost letos 13. ledna.

„Samozřejmě na babičku mám jen ty nejlepší vzpomínky, ale ráda si říkám, že i když už je nahoře s dědou a mají se dobře, tak si ji nosím tady. A jsem ráda, že už ji nic nebolí,“ promluvila o bolestné ztrátě Dvořáková v rozhovoru pro Showtime na Primě.

Zároveň prozradila i to, jaké „dědictví“ jí slavná představitelka Toničky z Básníků zanechala, navíc ještě za života. „Babička je z části pořád se mnou, protože byla úžasná parádnice. Jednou mi řekla: ‚Aničko, projdi si všechny moje skříně a šperkovnice a vezmi si, co chceš, protože já už to nosit nebudu, tak ať se to ještě unosí.‘ Tak jsem tak učinila,“ vylíčila Anna a pochlubila se šperky na rukou. Díky tomu má vzpomínku na Hlaváčovou neustále u sebe. 

Video
Video se připravuje ...

Krásná dcera Jiřího Dvořáka: Nová barva vlasů! Sekne jí? Reinischová, Kristl

Fotogalerie
88 fotografií