Zpěvačka v poslední době hodně zhubla, což si mnozí spojili s náročnými tréninky ve StarDance. Nebyli daleko od pravdy, Tereza stejně jako většina jejích kolegů šla s váhou dolů. Růžová kráska ale tajila daleko větší problém - poruchu příjmu potravy (PPP)! 

Zase v tom lítám ( PPP)… Svou touhou po NESMYSLNÉ DOKONALOSTI a ve stresových situacích, nebo když mám strach ,,si ulevit “ tím, že půjdu zvracet, jsem své tělo dokázala dostat do takového stresu, že si vytvořilo chronický zápal v očích. Tělo mi říká, tak už SAKRA PŘESTAŇ! TOHLE NEZVLÁDNEME! Velice často jsem chodila s podlitinou pod okem…, ne nikdo mě nezmlátil, to jsem si udělala já a moje hlava v záchodové míse. ,,Ptají se, co se ti stalo ?” Já: “Popraskaly mi žilky, když jsem čistila koberec.” Ach bože, jak UBOHÉ VÝMLUVY!" přiznala na sociální síti Mašková

Video
Video se připravuje ...

Tereza Mašková na StarDance: Pavlovičové posun v soutěži byl masakr! Štichová, Kristl

Už během tanečního klání měla Tereza modřinu pod okem, ale omluvila to prasklou žilkou z návalu vytížení. 

„Proč to celé píšu? Protože to řeším. Pravidelně docházím na terapie a mám skvělou terapeutku, se kterou jsem v kontaktu v podstatě každý den a vím, že tohle NEZVLÁDNU SAMA ! A chci si nechat pomoct. Asi jste si všimli, že každý den přidávám stories z fitka. Ano chodím každý den, někdy i 2x a vím, že to není taky dobré přehánět… Momentálně mi to pomáhá nebýt s hlavou v  záchodové míse. Snažím se a bojuji," dodala zpěvačka, která vyzvala všechny, kdo mají podobný problém, aby vyhledali pomoc. 

Potýkáte se s problémy?

Máte pocit, že se nic nedaří a už nemůžete dál? Nestyďte se požádat o pomoc.

Linka první psychické pomoci, nonstop a zdarma: 116 123

Linka bezpečí pro děti a mládež, nonstop a zdarma: 116 111

Fotogalerie
64 fotografií