Rozvod Táni Kuchařové a Ondřeje Brzobohatého nebyl zrovna jednoduchý. Naopak, dnes už bývalí manželé se rozešli ve zlém, a dokonce unikla církevní žaloba ze strany modelky na muzikanta kvůli anulaci církevního sňatku.

Kuchařová se do posledních chvil snažila udržet vztah pohromadě, ale ani to se nepovedlo. To ji následně psychicky zlomilo a musela před a po rozvodu vyhledat odbornou pomoc. „Spíš jsem navštěvovala terapeuta proto, abych pochopila, že jsem nemohla udělat víc. Já jsem se snažila pomoct, snažila jsem se být oporou, ale nebyla jsem to já, kdo měl problém. A protože jsem velmi empatický člověk, tak jsem z toho vztahu samozřejmě nechtěla utíkat, ale snažila jsem se prostě být tou oporou, a to se mi bohužel šeredně nevyplatilo,“ svěřila se Extra.cz Kuchařová s tím, že terapeuta dnes už nenavštěvuje. 

Veškerou pozornost po rozvodu upnula sama na sebe, našla si nového přítele a lásku na celý život rozhodně nezavrhla. „Proto usiluji o anulaci našeho církevního sňatku a věřím, že to zdárně dotáhnu, protože ano, přála bych si a vím, že jednou mít ještě nějakou svatbu budu,“ přiznala Taťána, která se na nedávném Plese jako Brno objevila s novým doprovodem, tanečníkem Michaelem Petrem a protančila s ním celou noc. Jestli on je ale její nový vyvolený, to si nechala pro sebe. 

Video
Video se připravuje ...

Taťána Kuchařová s novým doprovodem na Plese jako Brno! Markéta Reinischová

Fotogalerie
61 fotografií