Kluková to nemohla vydýchat. „Ve foyeru visely velké snímky Pepy Dvořáka, Petry Janů a Dáši Veškrnové. No, a já nikde!“ zavzpomínala během natáčení silvestrovských 7 pádů Honzy Dědka. „Šla jsem za Pepou a on mi řekl, že to nechtěli v kanceláři. Jenže tam mi zase pověděli, že to nechtěl Pepa. Tak jsem mu řekla, že když nejsem dobrá na fotku, tak tam nebudu hrát,“ popisovala vzrušené okamžiky z poloviny 70. let Kluková.

Už když ale překračovala práh divadla, byla zoufalá z toho, že nebude v Semaforu. „A jak jsou ty náhody, šel kolem Slávek Šimek a hned, že se mnou už chtěl dlouho mluvit. Říkal, že dělá novou hru, potřebuje do ní herečku, tak jestli bych s ním nešla hrát. Kývla jsem a zůstala u něj šestnáct let,“ pochvalovala si Uršula.

Pepa Dvořák si incident dodnes dobře pamatuje. „Pokud vím, šla si Uršula stěžovat do kanceláře a provozní vysvětlila, že ve foyer jsou pouze fotky herců, na které se prodává představení,“ sdělil deníku Aha! herec. Silvestrovských 7 pádů Honzy Dědka můžete vidět v neděli ve 21.30 hod. na Primě.

Sex s Ringem

Později hrála Uršula u Františka Ringo Čecha (80), který se prý jako principál řídí pravidlem: Koho platím, toho klátím! „Dvakrát mě vyhodil a pak mě vždycky vzal zpátky. Vždycky jsem byla rok pryč, jednou dokonce dva. Já mám Ringa ráda, my si rozumíme, je bezvadnej,“ tvrdila Kluková, která dosud popírala, že by spolu něco měli. „Na mě že nic nezkoušel? Jak to můžete vědět?“ ptala se Honzy Dědka. „No, do novin přece nebudu vykládat, kdo po mně lezl!“ řekla spiklenecky.

Video
Video se připravuje ...

Uršula Kluková o Krampolovi: Proč si ji Jirka nevzal? Hana Höschlová

Fotogalerie
35 fotografií