Jako tátu od počátku své moderátorské kariéry prezentuje na veřejnosti matčina druhého manžela Ladislava Borhyho (64). A právě její nebiologický otec pochází z Košic stejně jako Štefan Margita. Dlouholetí přátelé společně přišli do Prahy. 

„Štefan byl první, s kým naše rodina přišla do kontaktu. Já znám Štefana odmalička a pak přivedl Hanku. Ale to bylo až po letech, co chodil k nám domů. Byli jsme na jejich svatbě, to jsem byla ještě dítě. Štefan po smrti Hanky potřebuje neustále podporu, takže se často vidíme,“ prozradila Blesku Lucie. 

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Borhyová: Dojemná vzpomínka na Zagorovou (†75) s Margitou! Reinischova,Kristl

Zpěvačka milovala moderátorčiny děti, a dokonce jim zpívala ukolébavky. „Děti milovaly její zpěv a chtěly, aby jim Hanka často zpívala. Máme krásné vzpomínky ze Španělska, kdy pěla dětem do uší a bylo to strašně hezké, tak jsem si s ní tak jako pobrukovala,“ zavzpomínala Borhyová, která loni vydala vánoční písničku i s videoklipem a nedávno další song. 

„Loni jsem se dlouho rozmýšlela, zda mám vánoční písničku vydat, protože to bylo v tom smutném období, ale věřím, že by Hanka byla ráda a podporovala mě, abych do toho šla, tak jsem to udělala kvůli ní,“ tvrdí moderátorka zpráv na Nově.

Fotogalerie
81 fotografií