Pokud jste fanoušky Vojty Dyka, zapište si datum 20. - 22. 12. Právě v tyto dny vystoupí originální zpěvák v Lucerně se sérií vánočních koncertů Dyk sou Vánoce. Těšit se můžete na klasické, ale i autorské skladby v originálních aranžmá a klidnou sváteční atmosféru. Kromě skladeb ale dojde i na poezii!

Málokdo totiž ví, že Vojta už dlouhé roky píše básně. „Začal jsem psát už někdy v první třídě, za básníka se ale nepovažuju,“ uvedl skromně. Básně, které během večerů zazní, jsou milostné a věnované jeho ženě Tatianě. Ta je také speciálním hostem koncertu. „Nezvažoval jsem nikoho jiného, ona zpívá krásně a bůh ví, co tam ještě všechno bude dělat,“ láká fanoušky Vojta. „Celý večer by měl být koncipovaný jako oslava lásky,“ dodal.

Tatianou se Vojta oženil po téměř devítileté známosti. Svatba byla utajovaná a pár si řekl zamilované „Ano“ na prvního máje před čtyřmi lety na Jižní Moravě. Spolu mají syna Aloise (10). Přestože pár tvoří už tolik let, na veřejnosti jsou stále jako dvě zamilované hrdličky.

Video
Video se připravuje ...

Velká premiéra filmu s Vojtou Dykem: Útěk s manželkou Táňou! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
74 fotografií