Ze vztahu s bývalým hokejistou má bronzová slavice dva syny – Tadeáše (8) a Matouše (5). Přestože po rozchodu nemají soudně nařízenou střídavou péči, bude mít letos oba chlapce na Vánoce jen táta.

Změna plánů

Absolonová přitom počítala s tím, že budou Štědrý den, stejně jako předchozí roky, trávit všichni dohromady – a to i přes to, že s Hornou netvoří pár už více než dva roky. „Tomášovi se u nás na Vánoce vždycky strašně líbilo, a dokonce u nás poslední dva roky byla i jeho dcera. Tak mě mrzí, že neumožní svým dětem být tam, kde je to asi fajn,“ naznačila v pořadu Showtime na CNN Prima News Absolonová, co za razantní změnou plánů stojí.

Domluva nemožná

„Chtěla jsem se s ním domluvit, ale nejde to. Tak doufám, že budou mít kluci stejně hezké Vánoce, jako by měli doma,“ řekla zpěvačka s tím, že kvůli rozhodnutí svého expartnera musí poprvé porušit i zažitou tradici. „Už pětatřicet let jezdím pětadvacátého prosince na Benešovsko a kluci tam jezdí od svého narození. Mají tam své vrstevníky a kamarády, vždy se tam moc těší, ale bohužel letos o tuto tradici přijdou,“ svěřila Absolonová Blesku.

»7«

  • Tolik let byla Monika Absolonová ve vztahu s Tomášem Hornou.

Video
Video se připravuje ...

Monika Absolonová: Na slavíka si musela počkat 22 let! David Turek

Posunuté vánočky

O Štědrý den se svými syny se ale máma Monika ochudit nenechá. „My si uděláme Vánoce třiadvacátého prosince a budu se snažit, aby byly co nejhezčí. Ale to se snažím každý rok. Akorát se mi tím posouvají vánočky a tak,“ povzdechla si nad další nechtěnou změnou plánu. Svým každoročním pečením vánoček je totiž Monika vyhlášená. „Už je dělám asi dvacet let, dělám už dokonce dvacet čtyři kousků,“ prozradila Blesku zpěvačka, která pekla i pro Karla Gotta (†80).

Na Štědrý den jde na pivo

Samotný Štědrý den bude Absolonová poprvé trávit bez synů, neznamená to ale, že se zavře sama doma. „Dvacátého čtvrtého prosince, až odevzdám kluky, půjdu na pivo. A pak se vrátím a budu u bráchy,“ prozradila své plány.

Fotogalerie
80 fotografií