Zatímco gastrošílenec a autor projektu scénického čtení s názvem Listování je neustále na cestách, Veronika se stará o rodinu a produkci manželova projektu. 

Byla jsem tu teď na pár týdnů neaktivní, ale někdy vám prostě tělo řekne dost a je fajn ho poslechnout. Ještě to rozhodně není za mnou, nějakou dobu to potrvá,“ přiznala subtilní blondýnka a přidala fotku z čekárny na vyšetření magnetickou rezonancí. Je tedy zřejmé, že Veroniku trápí problém, na který je i  lékařské oko krátké. 

Video
Video se připravuje ...

Manželka gastrošílence Lukáše Hejlíka Veronika: Druhé dítě jsme zavrhli! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

„Ale jsem ráda za rodinu a ty nejbližší přátele - jejich podpora a pochopení jsou pro mě hodně důležité,“ dodala Hejlíková. Tak snad to není nic vážného a půvabná Veronika bude opět v plné síle.

Před lety si modelka v prsu nahmatala bulku. „Nikomu ty nekonečné chvíle, než mi řekli výsledek, nepřeji zažít. Čekáním na výsledky jsem zestárla o několik let. Přitom ani ne půl roku předtím jsem byla na prevenci, kde se nic neukázalo,“ svěřila se Blesku Veronika loni na akci Pink October – Podporujeme povědomí o rakovině prsu.  

Fotogalerie
32 fotografií