Vítězka soutěže Česká Miss 2010 Jitka Boho se stala bez přehánění ozdobou slavnostního galavečera v pražské hale Forum Karlín, kde se konalo udílení cen Český slavík 2023. Dalo by se sice namítnout, co dělá modelka a influencerka na akci pro umělce, je ale pravdou, že i ona má pěvecké ambice – v roce 2009 se například stala semifinalistkou první Česko Slovenské SuperStar. A je více než jisté, že se jí podařilo na sebe strhnout pozornost celého okolí.

Jitka, která korunku krásy získala ještě pod svým dívčím jménem Válková, byla totiž k nepoznání. Z okouzlující brunetky se jako mávnutím kouzelného proutku stala uhrančivá blondýnka! Když sdílela v sobotu dopoledne na sociální síti záběry z kadeřnického studia, nikdo nejspíš nečekal, že se odhodlá k takové radikální proměně… a místo vytvoření slavnostního účesu ze svých dlouhých, tmavě hnědých loken se nechá ostříhat a odbarvit na plavé mikádo sotva po ramena!

Video
Video se připravuje ...

Jitka Boho na festivalu s přítelem a synem. Kde zůstala dcera? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Boho, mimochodem dvojnásobná maminka, doplnila svůj look rudými šaty značky Anamé, v nichž vynikla její dokonale štíhlá postava, a výrazným make-upem. Na místě sice sklízela jenom slova chvály a obdiv, jenže na instagramu, kde se svou novou image se slovy „změna je život“ pochlubila, převažovala kritika. Přestože ji některé fanynky přirovnávaly ke zpěvačce, jež se jmenuje Rita Ora (33), podle většiny to byl hodně velký přešlap...

„Vlasy i líčení působí velmi lacině a vůbec vám nelichotí. Což je škoda, protože v tmavých vlasech a běžně nalíčená jste krásná ženská,“ psalo se v jednom z nejlajkovanějších komentářů. Další zmiňovali, že se kvůli blond barvě stala jednou z mnoha zaměnitelných světlovlásek. Ne každému se rovněž zdál naoranžovělý odstín, který ani po skoro pětihodinovém „stahování“ barvy z jejích jinak hnědých vlasů nezmizel... Ale posuďte v naší galerii sami!
Fotogalerie
50 fotografií