Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Výsměch Soukupovi i rýpanec do Kolečka, Bílé i Brzobohatého: Koho Sokol s Hámou urazili?

/
  • Český slavík 2023: Moderátoři Aleš Háma a Ondřej Sokol
    26. listopadu 2023 ● 18:15

    I tento rok se moderování Českého slavíka zhostila dvojice Ondřej Sokol (52) a Aleš Háma (50) a od začátku byli jak utržení ze řetězu. Létaly poznámky na adresu přítomných i nepřítomných celebrit. Ať už vtipné, nebo ne, Sokol s Hámou drsným humorem pozuráželi koho mohli a zdaleka ne každý zmiňovaný vypadal, že se baví. Vybrali jsme 20 nejostřejších hlášek, které zazněly z pódia!

  • 1.

    Krajčo na mušce s Brzobohatým

    1. „Je tu Richard Krajčo, neboj, dneska nevypadneš,“ rýpl si Háma do Krajča (46), který jako třetí opustil StarDance.

    2. K Ondřeji Brzobohatému(40): „Ondru dneska přišly pozdravit i kolegyně z jeho tělovýchovné jednoty, kam občas chodí na Bikram jógu a kalanetiku, máme je tady na galerii,” prohlásil moderátor, načež kamera zabrala mávající drag gueens. Byla to narážka na Ondrovu zálibu ve vystupování v ženských šatech pod uměleckým jménem Tifanny Richbitch.


    3. „Pan Jaromír Soukup je tady. Máme radost, že jste přišel. To je hezké, že můžeme ten večer začít opravdu hezkou událostí, protože my oba bychom chtěli Jaromíra strašně, ale ukrutně moc pochválit za to, že přišel. Protože to je takové velké gesto, že tady vlastně zakopáváme tu válečnou sekeru. On to za nás loni tak jako dotvořil,“ obrátili se moderátoři k řediteli TV Barrandov, načež připomněli, že o Sokolovi minulý rok řekl, že je na kluky, o Hámovi, že je slizkej blbec. „Navíc si představte, že prodáte půlku televize, abyste si mohli koupit dvě vstupenky do sálu,“ rýpli si nakonec do finančních záležitostí Soukupa.

    Video
    Video se připravuje ...

    Jaromír Soukup: Co řekl na moderátory Slavíka, kteří si z něj utahovali? David Turek

  • 2.

    Rýpanec do Kolečka

    4. „Petr Kolečko tu s námi dnes večer není. Tam vznikl malý problém, my jsme ho zvali, ale na pozvánce bylo napsáno pouze plus jedna,“ řekli v narážce na Kolečkovy (39) poněkud překrývající se vztahy s Anetou Vignerovou (36) a Denisou Nesvačilovou (32).

    5. „Chtěli bychom vždy ty ceny rozdat všem, jak jste tady, ale nejde to... My jsme se inspirovali moderní českou filantropickou ikonou Kazmou a chtěli jsme na vás ty ceny shazovat z vrtulníku před Forem Karlín. Ať si to prostě rozeberete, taková ta charita – přeper bližního svého,” vysmáli se Kamilu Bartoškovi (38), který měl vyhodil z vrtulníku milion dolarů.

  • 3.

    Soukup podruhé

    6. „Společně jsme všichni se zatajeným dechem sledovali, jestli slavná herečka, naše kolegyně Jaroslava Obermaierová, které zdražili plyn a nájem, přežije zimu. Tady se český showbyznys opět spojil a všichni celou zimu Jarce posílali pozitivní energii a klestí,” odkázali na výrok Obermaierové (77) o tom, že kvůli zdražení energií a penězům uvažovala o sebevraždě.

    7. „Rok 2023 se zapíše do historie České republiky černým písmem, protože to byl rok, kdy zemřela láska. Nejsledovanější český pár – Jaromír Soukup a Agáta Hanychová se rozešli. V zahraničí mají slavné páry své přezdívky. I tento ji má – Vztah Jaromíra Soukupa!“

    Video
    Video se připravuje ...

    Zlatá slavice Ewa Farna: Co bylo zásadní pro její vítězství? David Turek

  • 4.

    Brožová a Pantůček

    8. „Hrozná škoda je, že se ztratil náš kolega Zbyšek Pantůček (pozn. red. byl přes měsíc pohřešovaný). Přitom kdyby se ztratilo tolik jiných českých herců…“

    9. „Kateřinu Brožovou zamkli v obchodním centru, potom ji ale honem rychle pustili, protože zjistili, že zamknout Kateřinu Brožovou v obchodním centru je jako zamknout lišku v kurníku,“ šokovali narážkou na nepříjemný zážitek herečky, která před časem zůstala uvězněná po zavíračce v XXXLutz.

    10. „Na společných fotografiích Libora Boučka s manželkou jsme zaznamenali to rostoucí bříško. ...Libora Boučka.”

  • 5.

    Útok na Čvančarovou

    11. „V létě tohoto roku se konal festival v Karlových Varech, kam prvního července dorazil chválený a vždy tak očekávaný dekolt Jitky Čvančarové, Jitka samotná přijela o den později.”

    12. „Polovina lidí (pozn. red. v sále) nemá se zpěvem nic společného. ...A přitom se jím tak dobře živí...”

    Pak přišla na řadu série vtípků o tom, že umělá inteligence předpovídá, jak bude vypadat následujících 40 let Českého slavíka a celého showbyznysu. Ani tady Háma se Sokolem nikoho nešetřili...

    Video
    Video se připravuje ...

    Richard Krajčo: Co řekl o svém "slavičím" outfitu? David Turek

  • 6.

    Zásah Bílé

    13.. „Rok 2040: Kategorie objev roku se přejmenovává na Objev roku Agáty Hanychové, ve kterém vítězí její 83. partner, otec jejího jubilejního stého potomka.“ 

    14. „Rok 2045: Do síně slávy přichází Lucii Bílou uvést čerstvý třicátník a její poslední partner Adam Mišík mladší,“ řekl Sokol na konto zpěvačky, které to moc vtipné nepřipadalo a odvětila mu ironickým „Hahaha...“

    15. „Z rukou prezidenta republiky v roce 2050 pana Zdeňka Godly si Zlatého slavíka v kategorii zpěvák přebírá mumie Marka Ztraceného!“

  • 7.

    Nesmrtelná Bohdalová

    16. „Rok 2053: Jiřina Bohdalová natočila podle svých slov zatím svůj poslední film...“

    17. „Monika Absolonová se stává trenérkou národního hokejového mužstva, proto v České republice došly zpěvačky a tím pádem se tento ročník stává oficiálně posledním Slavíkem!“

    18. „Rok 2034: Duo Jamaha vyprodalo O2 arénu. Na českém trhu už není jediný umělec, který by O2 arénu nevyprodal...“

    19. „Rok 2028: Český institut pro aplikovanou vědu hlásí, že se týmu vědců pod vedením profesora docenta Macáka, CSc. podařilo rozluštit význam zhruba 25% textů skupiny Kryštof...“

    20. „Mě to překvapilo, to spojení s tím Nedvědem, protože já bych nikdy nečekal, že on tu Pavlínku opustí. On tě sbalil u táboráku na kytaru?“ zeptal se Sokol šokované Dary Rolins (50), která žije s fotbalistou Pavlem Nedvědem (51). „On si to plete s Honzou Nedvědem,“ doplnil ho vzápětí Háma a rozhozené Daře se viditelně ulevilo.

  • 8.

    Nova to hájí: Drzý humor

    A jak je s moderováním dvojice Sokol - Háma spokojena sama televize? „Český slavík, jako každý formát TV Nova je připravován v kooperaci všech výrobních a kreativních složek televize. Jde o slavnostní večer, který spojí na jednom místě nejoblíbenější české interprety. Velmi oceňujeme výkon moderátorské dvojice, včetně – pro někoho možná občas trochu drzého – humoru, který je ovšem třeba vnímat s nadsázkou a nadhledem. Jde v první řadě o zábavnou show,“ řekl Blesku PR manažer TV Nova Daniel Maršalík.

    Video
    Video se připravuje ...

    Monika Absolonová: Na slavíka si musela počkat 22 let! David Turek

  • 9.

    Váš názor nás zajímá

    Anketa

    Jak se vám líbil humor na Slavíkovi

    Trefné vtipy, bavil/a jsem se
    Trapné vtipy
    Nejapné útoky
    Tohle bylo příliš

    Fotogalerie
    57 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 26

donypan: Ti dva ubožáci přesně ukázali kam jsme se po 33 letech žití v tomto bordelu posunuli.Když si vzpomenu jak takové akce uváděli např­.Rosák­,Hema­la,V­.Dvo­řák,J­.Dvo­řák tak s porovnáním s těmi dvěma blby se mi chce blít.Nevyčítejme sněmovně to jak se tam chovají,ta je jenom zrcadlem společnosti ve které žijeme.

(01. 12. 2023 10:18)

Jana Nováková: To je správnej výraz pro Hámu.Skřet.

(29. 11. 2023 09:11)

Jana Nováková: Ti dva,co to moderovali,jsou ubozí zoufalci.Z pořadu udělali bulvár­.Ura­zili,­zesměš­nili a pomluvili kde koho,dokonce i toho kdo tam nebyl.Ať je vymění nebo ať ten pořad zruší.Oni dva se postarají o to,že pořad skončí.Háma by měl ukončit i moderování pořadu na ČT1.Gondíkovi jeden pořad ukradl.Prostě se cpe všude a přitom je nekoukatelnej.A je to dost,že Sokol z Partičky nadobro zmizel.Byk to nejslabší článek.

(29. 11. 2023 09:09)

Tomas Pokluda: 12. „Polovina lidí (pozn. red. v sále) nemá se zpěvem nic společného. ...A přitom se jím tak dobře živí...”

(28. 11. 2023 08:11)

verka1: Každý má svůj názor, každému se líbí něco jiného.

(27. 11. 2023 18:28)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy