Co je jednou za rok, to si člověk musí užít. A s tím rok co rok zhruba měsíc před Vánocemi tvoříme i speciál Blesk tv MAGAZÍNU, který vždy jako první nabízí kompletní televizní program na celé vánoční svátky. 

Na mimořádných 88 stranách dostanete spoustu exkluzivních fotografií a materiálů, uvidíte třeba krásnou a nyní těhotnou moderátorku Evu Hecko Perkausovou (29) v kůži anděla, přečtete si, co dělají 25 let od natáčení dětské hvězdy legendárního filmu Pelíšky, a zjistíte, proč jednu dobu herečka Aňa Geislerová (47) neměla Vánoce ráda. A kromě toho vám dáme rady, jak se na svátky nachystat.

Co si obléknout letos ke stromečku, abyste byli takzvaně IN, poradí naše módní guru Ina T. A s několika druhy cukroví zase pomůže mistr nejpovolanější – cukrář Josef Maršálek (41). 

Exkluzivně pro čtenáře Blesku poskytl recepty na své linecké, malinové pracny a kokosové ořechy s čokoládovou náplní. A pozor, jako bonus přidal recept na pověstné „Maršálkovy koblihy“, delikatesní koblížky s vanilkovým krémem, kterými uhranul i letošní osazenstvo taneční show StarDance.

„Kobliha Josefa Maršálka je v podstatě odjištěný ruční granát, který je naplněný vanilkovou náloží. Vy de facto chcete vlézt do té koblihy a žít tam a už nikdy nevylézt ven!“ básnil o nich dokonce v přímém televizním přenosu moderátor Marek Eben (65). Voní to až k vám? Tak si nezapomeňte obstarat váš výtisk vánočního magazínu!

Jindřiška, Michal, Uzlinka a Péťa z Pelíšků: Sezvali jsme je po 25 letech vánočnímu stolu!

A dále v čísle:

  • Andělská krása: Perkausová,VerešováMottlová a 7 dalších sexy Češek s křídly
  • Vánoční povídka Haliny Pawlowské EXKLUZIVNĚ pro čtenáře Blesku!
  • Příběhy nejslavnějších vánočních písní Česka: Purpura, Půlnoční, Vánoční, Medvídek...
  • Pokáč, Dykovi, Čermákovi a další: Fotky z jejich domovů
  • Módní policie Iny T.: Co si obléct pod stromeček?
  • Aňa Geislerová odhalí, jak to chodí o svátcích u ní doma

+ První TV program na CELÉ VÁNOCE! Vánoční Blesk tv MAGAZÍN už DNES! Mimořádné vydání 88 stran

Video
Video se připravuje ...

Vánoční trhy na náměstí Míru 2023 Anastazie Podhůrská

Fotogalerie
59 fotografií