S Kocábem se Lejla Abbasová dala dohromady v roce 2009. V roce 2012 se jim narodil společný syn David a v roce 2015 se vztah rozpadl. Od té doby se bývalí partneři syna pokouší vychovávat pokud možno společně a vycházet si vstříc různými kompromisy. Jak moderátorka a lidskoprávní aktivistka prozradila, jeden z nich nedávno zazdil její stěhování do zahraničí. 

Lejla se totiž se svým tureckým přítelem Volkanem Kaynakem a všemi čtyřmi dětmi chtěla odstěhovat na Severní Kypr. Partnerům a Kocábovi se ale nepodařilo najít funkční kompromis, který by fungoval pro všechny, a tak rodina zůstala v Česku. A nakonec to naštěstí zafungovalo na výbornou, protože vztahy v rodině by teď nemohly být lepší. 

„My máme naprosto fantastický vztah, musím říct, že bych nikdy nevěřila, že to bude takhle dobré,“ pochvalovala si Lejla pro eXtra.cz. „Michael k nám jezdí jednou za 14 dní si brát Davida, naše malé děti ho naprosto zbožňují, říkají mu táto, táta Michal,“ svěřila se někdejší tisková mluvčí ministra vnitra. 

Kromě nejstaršího Davida má Lejla s Volkanem dceru Iman (6) a dvojvaječná dvojčata Tea a Bena (5). „Michal si dokonce bral všechny moje děti k sobě domů, Iman u něj párkrát spala, slavily se u nás Davidovy narozeniny, s mým partnerem Volkanem si rozumí... Michal má hrozně rád naše auta, takže je vždycky hrozně obdivuje. Je to úplně zalité sluncem. Máme to fakt hrozně dobré, teď,“ rozplývala se. 

 

Video
Video se připravuje ...

Abbasová se nechala přemluvit, aby zpívala! Promluvila také o tragédii v rodině. Luboš Procházka

Fotogalerie
89 fotografií