Známá modelka a manželka fotbalisty Pavla Kadeřábka (31) sdílela na sociálních sítích záběry se svým malým „plaváčkem“ - kterým není nikdo jiný nežli maličký syn Jáchym (4 měsíce), co přišel na svět koncem června letošního roku. Snímek vznikl u bazénu a prim na něm hraje především neskutečně štíhlé tělo krásné Terezy, co se s odvahou a sebedůvěrou postavila před objektiv a ukázala se v bílých, dvojdílných plavkách.

„Kojím a starám se o tři děti,“ uvedla Kadeřábková na sociální síti pro případ, že by se jí její followeři měli tendence ptát, co dělá pro svou postavu. „Nebo proč jsem tak hnusně hubená... nebo hezky hubená,“ upřesnila s tím, že své křivky nehodlá nijak a před nikým obhajovat. Naopak, pouze se svými příznivci chtěla sdílet rozkošný snímek se svým nejmladším potomkem - kromě něj má ještě dcery Emu (7) a Elvu (3).

Video
Video se připravuje ...

Rozhovor s vítězkou České Miss 2012 Terezou Chlebovskou Jan Jedlička

Tereza tak dala všem jasně najevo, že je její postava pouze výsledkem náročné péče o malé děti, ne nějakých drastických diet. Ty si ostatně nyní, kdy kojí, ani nemůže dovolit. O Kadeřábkové se přitom v souvislosti s podezřením na anorexii a další podobné nemoci již psalo mnohokrát, jelikož to, jakou postavu má nyní, je skutečně ve velkém kontrastu s tím, jak vypadala v době Miss. To si ostatně můžete připomenout i v naší galerii...

Fotogalerie
53 fotografií