Bylo jí pětadvacet, když se z oslavy vracela s kamarádkou domů pěšky. „On tam byl taky, když jsme šly domů. Zastavil u nás, jestli nechceme svézt. Nesedla bych si do auta s nikým cizím, ale on nebyl cizí, nebo nám to nepřišlo,“ vysvětlila Kudláčková s tím, že jako první odvezl muž domů její kamarádku. Pak zamířil rovnou do Ďáblického háje, lesa nacházejícího se mezi pražskými čtvrtěmi Kobylisy, Dolní Chabry a Ďáblice.

„Nejdřív se to snažíš uprosit, nechytáš se, a vlastně mu to trochu dělá dobře. Pak si myslíš, že zdrhneš. Po slovech ‚jestli ještě jednou hrábneš na tu kliku, tak ti rozmlátím hlavu tímhle hasákem‘ jsem usoudila, že bude asi lepší být pět minut znásilněná než celej život mrtvá,“ popsala Kudláčková, která byla tehdy vdaná a vychovávala dcery Pavlínu a Michaelu, děsivou situaci.

„Pak se přestaneš bránit. Úplně. Čumíš nahoru a... Já si v duchu zpívala,“ svěřila na svém twitteru. Když muž po hrůzném zážitku odvezl otřesenou Kudláčkovou domů, byla mu dle svých slov paradoxně vlastně vděčná, že ji v lese nenechal.

Našel si její děti

Manžel Pavel v osudnou noc sice poznal, že se něco děje, Kudláčková mu ovšem nic neřekla. „Máš pocit, že seš špinavá. Sprchovala jsem se asi hodinu,“ zavzpomínala.

Následující den ale příběh pokračoval. „Ráno zvonek. Otevřu, a koho nevidím! Chtěla jsem rychle zavřít, ale strčil tam nohu. Vlastně mi přišel říct, že ví, kde chodí moje holky do školky. Takže... Žádná policie,“ vysvětlila, proč situaci dál už nijak neřešila.

S příběhem se nejdřív nechtěla nikomu svěřit, ani manželovi. „Po tom, co jsem s ním potřetí odmítla spát, to ze mě vytáhl. Vypátral si ho, přizabil ho, prohodil výlohou, a měl podmínku,“ dodala Kudláčková s tím, že sama naštěstí nemá pocit, že by ji tento zážitek nějak poznamenal. „Dost možná to ale bylo proto, že jsem si nenechala ublížit a že on je smradlavej, hnusnej, tlustej dobytek, ale není to sadista,“ řekla.

Anketa

Měly by se tresty za znásilnění zpřísnit?

Ano
Ne

Co řekla k Ferimu

„Nemluvím o této věci a nemám pocit, že to je věc úplně veřejná, ale na twitteru mě k tomu vedlo to, že tam mám hodně sledujících a že mnozí lidé měli po nepravomocném rozsudku s panem Ferim tendenci pozastavovat se nad zdánlivou nelogičností jednání těch dívek. Po tomhle vyjádření to zase nechám v sobě usnout,“ řekla včera Aha! Kudláčková.

„Já samozřejmě nevím, zdali se to dívkám kolem pana Feriho tak stalo, to je otázka policie, vyšetřovatelů a důkazního řízení... Ale pokud ano, pak jsem měla pocit, že by mnohým pomohlo vědět, že člověk může v nějaké chvíli jednat úplně jinak, než si někdo, komu se zrovna nic takového neděje, představuje,“ dodala bývalá dětská hvězda.

Video
Video se připravuje ...

Astroložka a kartářka Michaela Kudláčková Simona Škodáková

Fotogalerie
46 fotografií
Fotogalerie
46 fotografií