Herec, který se nesmazatelně zapsal do povědomí diváků coby doktor Karel Sova ze seriálu Nemocnice na kraji města si nenechal ujít premiéru hry Což takhle dát si chobotnici v pražském Komorním divadle Kalich. Ale nepřišel sám! 

Společnost mu nejenom v hledišti, ale i na ulici dělala sličná zrzka, která se okolo herce pohybuje už delší dobu. Kráska si evidentně libuje v červené barvě, k černému outfitu si vzala rudé psaníčko a v barvách červené měla i nalakované nehty.

Video
Video se připravuje ...

Ladislav Frej v Šíleně smutné princezně: S čím má největší problém? Blesk TV

Frej se po celou dobu usmíval a bylo zřejmé, že mu společnost tajemné krásky, se kterou ho Blesk přistihl v květnu, užíval. Před několika měsíci si jí dokonce majetnicky vedl za ruku. „To jen aby nezabloudila,“ řekl deníku Aha! Ladislav.

Doktor Sova z Nemocnice na kraji města byl ženatý celkem čtyřikrát. Rakovina mu sebrala manželky – herečky Gabrielu Wilhelmovou (†60) a Věru Galatíkovou (†69) – i snoubenku Gabrielu Mrkvicovou (†56). S první manželkou A. Sklenarikovou má syna Davida, který po rozvodu rodičů emigroval s matkou do Švýcarska. Třetí manželkou byla herečka Evelyna Steimarová(78). 

Fotogalerie
30 fotografií