Ve čtvrtém patře domu, kde Honza bydlí, praskl bojler a vytopil byty v dalších třech patrech pod ním. „Je to pekelně nepříjemná situace,“ říká hvězda primáckého seriálu Dobré zprávy a také muzikálu s nyní poněkud příznačným názvem Voda (a krev) nad vodou.

„V tom bytě už dál nemohu zůstat, je neobyvatelný,“ zoufá si Fanta a obrací se na své přátele s prosbou, jestli někdo z nich náhodou neví o nějakém bydlení. „Pro mě a mých pár věcí. Už jen pár, protože je většina zničena. Nemám ani postel, ta se musela vyhodit oknem do dvora!“ prosí své sledující na sociálních sítích o pomoc. „Kdybyste o něčem věděli, prosím, dejte mi vědět, ať ze mě není bezdomovec dlouho...“ žadoní Honza.

Momentálně přespává u svých nejbližších kamarádů, za což jim děkuje a moc si toho váží. Jinak ale muzikálovému zpěvákovi není do zpěvu. „Vysušení a rekonstrukce bytu bude trvat dva měsíce,“ svěřil deníku Aha! Fanta s tím, že se do bytu už nevrátí a hledá si dlouhodobý pronájem. „Vím, že to není konec světa, i když se teď tak tvářím, protože mi v tom bytě bylo krásně, ale už tam nemohu zůstat a musím vymyslet co nejrychleji, kam půjdu,“ dodává.

Video
Video se připravuje ...

Tahle premiéra nebyla Hračička! Jan Fanta hrál s pohmožděnou rukou, průjmem i vyrážkou. Kisa Cisarova, Elmer Carvalho

Fotogalerie
20 fotografií