To, že se po takhle dlouhé době všichni dohromady potkali, mají na svědomí redaktoři pátečního Blesk tv MAGAZÍNU, kteří herce poprosili o spolupráci na vánočním setkání, z něhož uvidíte výsledek už 24. listopadu ve speciálním vánočním čísle.

Nejblíž to na místo setkání měly Kristýna Badinková Nováková (40), představitelka Jindřišky a „Uzlinka“ Silvie Maryško (38), které pobývají v Praze. Z Brna za bývalými kolegy dojel Michael Beran (43), představitel Michala. Nejdelší cestu vážil Marek Morvai – Javorský (37), který si ve filmu zahrál Péťu. Dojel až z Bratislavy!

Ve chvíli, kdy se dětské hvězdy spatřily, si okamžitě padly do náruče. A ticho tedy čtyři hodiny, které s nimi Blesk tv MAGAZÍN strávil, rozhodně nebylo! Všichni si měli neustále co povídat, smáli se, skákali si do řeči, sdíleli vzpomínky. Nestačilo to, někteří z nich šli i po focení před domem Šebkových v pražských Košířích dokonce společně ještě na pivo!

Právě z Košíř poslala čtveřice selfíčko režisérovi Pelíšků Janu Hřebejkovi (56), kterému udělali velkou radost a fotku hned sdílel na svém twitteru, respektive nově již na platformě X.

Jak se k Pelíškům herci dostali, co dělají dneska, kdo z nich zůstal u filmu a kdo se přesunul na druhou stranu kamery? Jaké to bylo hrát s ikonami jako Simona Stašová (68), Eva Holubová (64), Miroslav Donutil (72) nebo Boleslav Polívka (74)?

A jak Hřebejk docílil toho, aby byla scéna s okurkami v posteli v podání Kristýny Badinkové Novákové a její filmové maminky Emílie Vášáryové (81) tak kultovní? To a mnohem víc se dozvíte ve velkém rozhovoru ve vánočním čísle Blesk tv MAGAZÍNU 24. listopadu!

Video
Video se připravuje ...

To nejlepší s Pelíšků youtube

Fotogalerie
26 fotografií