O svých problémech Dalibor Janda informoval v sobotu odpoledne na facebooku. Po veleúspěšném megakoncertě v Prešově, kdy jsem koncert odzpíval, ale bohužel, když jsme dojeli domů, tak jsem opět zjistil, že můj zánět v krku se opět zhoršil a tak po návštěvě kliniky v Motole mi bylo doporučeno (aby se to ještě nezhoršovalo) zítřejší koncert v Banské Bystrici přeložit a to na 24. 2. 2024,“ oznámil. Lidé, kteří plánovali v neděli dorazit, si tak budou muset počkat ještě čtyři měsíce. 

„Moc mě to mrzí, ale bohužel fanoušci vědí, že je pro mne už zdraví velice důležité a tak si to příšte vynahradíme na dalších koncertech,“ omlouval se Janda. 

Zdravotní trable potkaly Jandu už v minulosti. V roce 2021 dokonce prodělal infarkt a o rok později po skolil vážný problém s obratli. „Cestou do špitálu jsem dvakrát odešel na druhou stranu, jak se říká. Museli mě nahazovat, ale paní doktorka mě úspěšně dostala až na sál. Tam jsem se probral a cítil jsem obrovskou bolest. Viděl jsem, že mi nastřihli ruku, ale pak jsem se zase ztratil... To bylo potřetí. Doktoři mi říkali: ‚Pane Janda, vstal jste z mrtvých!‘“ popsal Janda Blesku dramatické chvíle mezi životem a smrtí. 

Video
Video se připravuje ...

Dcera Dalibora Jandy Jiřina: Táta mi vyčítá, že nemám chlapa! David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
76 fotografií